Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.
Przetwórstwo mięsne
MASARNIA
Firma nasza prowadzi działalność od stycznia 1990 roku i jest usytuowana w prężnym pod względem hodowli żywca i bydła regionie rolniczym Wielkopolski. Powyższa lokalizacja gwarantuje bardzo dobre zaopatrzenie w surowiec o pożądanych wymogach jakościowych
Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część
Produkcja mięs i wędlin.
Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,
MINWAR Sp. z o.o. jest firmą produkcyjno - handlową, działającą na rynku od 1992 roku. We własnym Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego z rozbioru półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych uzyskujemy wszystkie elementy mięsne do produkcji i handlu. Obecnie produkujemy około 100 asortymentów wysokiej jakości wędlin
Zakłady Mięsne
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu
wędliny
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.