logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 3

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bekiesz

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bojakowski

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(śląskie - POLAND)
ZPM BŁACHUT

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

PL

(mazowieckie - POLAND)
Centrum Mięsne Makton

Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych

PL

(małopolskie - POLAND)
FIRMA JANAS

Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów

PL

(zachodniopomorskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GRABOWSCY

Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Jano

Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Karwex Zakład Masarski

Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.

PL

(łódzkie - POLAND)
Kawiks

Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Kazimierowicz

Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Kier Zakłady Mięsne

Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.

PL

(śląskie - POLAND)
Ligota Zakład przetwórstwa mięsnego

Przetwórstwo mięsne

PL

(łódzkie - POLAND)
MASARNIA BRZOZOWIEC

MASARNIA

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Masarnia Kowalscy

Firma nasza prowadzi działalność od stycznia 1990 roku i jest usytuowana w prężnym pod względem hodowli żywca i bydła regionie rolniczym Wielkopolski. Powyższa lokalizacja gwarantuje bardzo dobre zaopatrzenie w surowiec o pożądanych wymogach jakościowych

PL

(małopolskie - POLAND)
Masarnia Krakowska

Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Masarnia Radawnica J. Łoboda i Z. Wiśniewski

Produkcja mięs i wędlin.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Mat Zakłady Mięsne

Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,

PL

(mazowieckie - POLAND)
MINWAR Zakład Przetwórstwa Mięsnego

MINWAR Sp. z o.o. jest firmą produkcyjno - handlową, działającą na rynku od 1992 roku. We własnym Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego z rozbioru półtusz wieprzowych i ćwierci wołowych uzyskujemy wszystkie elementy mięsne do produkcji i handlu. Obecnie produkujemy około 100 asortymentów wysokiej jakości wędlin

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Zakłady Mięsne MORLINY S.A.

Zakłady Mięsne

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(lubelskie - POLAND)
Zakład Mięsny Masarnia B. J. Nieścior

Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(mazowieckie - POLAND)
OLEWNIK Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.

Wyświetl:
25
Strona 1 z 3