Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Masarnia
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
MASARNIA
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu
wędliny
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
Zakład Przetwórstwa Mięsnego MAX prowadzi szeroką działalność - od skupu i uboju zwierząt rzeźnych, przez rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, przetwórstwo mięsa, aż po handel hurtowy i detaliczny.
Producent mięsa wieprzowego. Posiadam w sprzedaży półtusze wieprzowe oraz wędliny i mięso. Sprzedam tuczniki o dobrej mięsności. Kupię każdą ilość zboża paszowego z dostawą oraz kukurydzę mokrą.
W ofercie firmy LASZKO szeroka gama miodów w słoikach: rzepakowy, wielokwiatowy, lipowy, leśny, spadź liściasta, gryczany, wrzosowy; i produktów pszczelich w postacie pyłku, pierzgi i propolisu. Czy wiecie Państwo, że miód obok kawy, herbaty i oliwy jest najczęściej podrabianym produktem
Masarnia to firma rodzinna która specjalizuje się tylko i wyłącznie w produkcji tradycyjnych wędlin.
Nasz zakład mięsny dysponuje najnowocześniejszym sprzętem i liniami technologicznymi przeznaczonymi do produkcji mięsa i produkcji wędlin.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas