Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Masarnia
Zakład przetwórstwa mięsnego
Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie
Przetwórstwo mięsne
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) „MARKAM” w Kasince Małej zostało założone 28 czerwca 1984r., natomiast zakład produkcji wędlin rozpoczął działalność 7 lipca 1991r. Podstawowym kierunkiem naszej działalności jest przetwórstwo mięsa i handel wyrobami mięsno-wędliniarskimi. Nasza
MASARNIA
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu
wędliny
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
Zakłady Mięsne Pierzchała powstały w 1991 roku. Już od 15-tu lat są wyznacznikiem jakości i doskonałego, tradycyjnego smaku. Prestiż firmy i wysoka jakość naszych wyrobów potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia, przyznawane przez liczące się instytucje krajowe, a także wciąż powiększająca się liczba
Hurtownia mięsa i wyrobów
Posiadamy nowoczesna ubojnię trzody chlewnej o wydajności 60 szt./h. Oferujemy Państwu szeroki asortyment świeżych wędlin oraz mięs.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego MAX prowadzi szeroką działalność - od skupu i uboju zwierząt rzeźnych, przez rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, przetwórstwo mięsa, aż po handel hurtowy i detaliczny.
Zakłady Mięsne Krotoszyn poszczycić się mogą ponad stuletnią tradycją. Firma powstała w roku 1886. Tradycje eksportowe Zakładów Mięsnych Krotoszyn sięgają okresu przedwojennego, kiedy to bekon z Krotoszyna eksportowany był do Wielkiej Brytanii. Szanując nasza przeszłość i dorobek poprzedników myślimy
Producent mięsa wieprzowego. Posiadam w sprzedaży półtusze wieprzowe oraz wędliny i mięso. Sprzedam tuczniki o dobrej mięsności. Kupię każdą ilość zboża paszowego z dostawą oraz kukurydzę mokrą.
W ofercie firmy LASZKO szeroka gama miodów w słoikach: rzepakowy, wielokwiatowy, lipowy, leśny, spadź liściasta, gryczany, wrzosowy; i produktów pszczelich w postacie pyłku, pierzgi i propolisu. Czy wiecie Państwo, że miód obok kawy, herbaty i oliwy jest najczęściej podrabianym produktem