Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość
Masarnia
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
P.P.H.U. Gramar to firma, która rozwinęła się na bazie firmy rodzinnej pana Krzysztofa Łojewskiego, posiadająca status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, gdzie głównymi udziałowcami są państwo Grażyna i Krzysztof Łojewscy. Skup i ubój zwierząt rzeźnych w rodzinnej miejscowości Koszoły to początek
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Posiadamy własną sieć hurtowni i sklepów firmowych w których oferujemy ponad 100 asortymentów wędlin oraz pełen wybór mięsa wieprzowego, wołowego i cielęcego.
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
MASARNIA
Produkcja mięs i wędlin.
Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
Wyroby z zakładu, którego jesteśmy wyłącznym dystrybutorem są w stu procentach wytworzone naturalnie, nie ma w nich barwników, ulepszaczy smakowych, substancji mięsozastępczych, sztucznych aromatów, białek oraz środków poprawiających wiązanie wody, jak też chemicznych substancji konserwujących. Naturalnym
Posiadamy nowoczesna ubojnię trzody chlewnej o wydajności 60 szt./h. Oferujemy Państwu szeroki asortyment świeżych wędlin oraz mięs.
Zakłady mięsne.
Produkty: Wyroby garmażeryjne Wyroby w słoikach Salcesony, pieczenie Krupnioki, pasztety Metki Wyroby drobiowe Kiełbasy drobnorozdrobnione Kiełbasy średniorozdrobnione, gruborozdrobnione Kiełbasy grube, wyroby blokowe Kiełbasy podsuszane i suche Wyroby staropolskie, wędzonki