Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
Zakład przetwórstwa mięsnego
Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość
mięso
Zakład nie prowadzi uboju zwierząt. Zajmujemy się wyłącznie rozbiorem mięsa oraz wytwarzaniem gotowych wyrobów parzonych, wędzonych, podrobowych, szynkowych, blokowych oraz suchych. Ostatnio nasza firma zaczęła produkcję czterech wyrobów bez alergenów z indyka z przeznaczeniem dla osób i dzieci z alergią,
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Asortyment w Chacie Wieśniaka to produkty tradycyjne, naturalne,ekologiczne i zdrowe. Efektem wszystkich naszych działań jest współpraca z producentami gwarantującymi wysoką jakość i niepowtarzalny smak.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Zakłady Mięsne JANDAR Sp. z o. o. znajdujące się w Woźnikach przy ul. Cegielnianej 19,zapoczątkowały swą działalność w marcu 1996 rokupod nazwą P.P.H.U. JANDAR Sp. z o.o.,jakokontynuacja rozpoczętej w 1990 roku działalności ubojowej pod nazwą Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych Jan Machura i Dariusz Machura
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
ww.konarczak.pl - Firma oferuje mięso wieprzowe, wołowe, kulinarne, wędliny, szynki, wyroby z indyka, wędliny podrobowe. Towar dostarczamy własnym transportem. Dla klientów odbierających towar z firmy stosujemy upusty. Posiadamy Certyfikat Systemów Jakości i Zarządzania Środowiskowego ISO 9001, ISO 14001 oraz
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
wędliny, kiełbasy, wędzonki
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
wędliny
Wyroby z zakładu, którego jesteśmy wyłącznym dystrybutorem są w stu procentach wytworzone naturalnie, nie ma w nich barwników, ulepszaczy smakowych, substancji mięsozastępczych, sztucznych aromatów, białek oraz środków poprawiających wiązanie wody, jak też chemicznych substancji konserwujących. Naturalnym
Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe
Zakres działalności firmy obejmuje skup i ubój żywca wieprzowego i wołowego, przetwórstwo i produkcję mięsa, produkcję wędlin oraz ich dystrybucję. Powadzimy sprzedaż we własnych sklepach, sklepach patronackich oraz obcych. Posiadamy uprawnienia pozwalające na eksportowanie mięsa i wyrobów mięsnych na
Zakłady Mięsne Krotoszyn poszczycić się mogą ponad stuletnią tradycją. Firma powstała w roku 1886. Tradycje eksportowe Zakładów Mięsnych Krotoszyn sięgają okresu przedwojennego, kiedy to bekon z Krotoszyna eksportowany był do Wielkiej Brytanii. Szanując nasza przeszłość i dorobek poprzedników myślimy