logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 3
logo111879
PL

(łódzkie - POLAND)
ARENVIT PIOTR STAJUDA

Handel hurtowy mięso, wędliny, mleko, nabiał, soki, chemia gospodarcza

Tel: 515 106 867
Godz. otwarcia:
Otwarte całodobowo
logo94930
PL

(lubelskie - POLAND)
Capital Lubelskie Biuro Handlowe

Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300  wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie

Tel: 602 311 296   Fax: 81 444 45 25
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(wielkopolskie - POLAND)
AGRO RYDZYNA

Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w

PL

(małopolskie - POLAND)
ANGELA

Producent mięs mielonych.

PL

(mazowieckie - POLAND)
Animex

Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:

PL

(podkarpackie - POLAND)
Batista

Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
BIEGUN Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość

PL

(łódzkie - POLAND)
Bieniek Masarnia

Masarnia

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bomafar

mięso

PL

(lubuskie - POLAND)
Bruno Tassi

Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.

PL

(mazowieckie - POLAND)
PPHU Euromen ROLAND OMEN

ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.

PL

(podlaskie - POLAND)
Franko hurtownie drobiu, miesa i wedlin.

Hurtownia mięsa, wędlin i drobiu.

PL

(lubuskie - POLAND)
GM SOBIESŁAW DONIEC

Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
JAMA Centrum Dystrybucji Drobiu

Centrum Dystrybucji Wędlin – Serów – Mięsa – Drobiu JAMA Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającą się firmą co roku ugruntowującą swoją pozycję i markę na rynku krajowym. Jako jedna z niewielu w regionie dolnośląskim może poszczycić się dwunastoletnim doświadczeniem w branży.

PL

(łódzkie - POLAND)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe JAMIR Mirosław Sobieraj - Skup, Ubój i Prze

Pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 osób. Posiada własną sieć sklepów firmowych oferując szeroką gamę asortymentową mięsa i wędlin. Zakład jest w trakcie

PL

(śląskie - POLAND)
ZAKŁAD MASARSKI MAŁGORZATA I EUGENIUSZ JĘDRYCHA

Nasza firma powstała w 1990 r. Początkowo zatrudnialiśmy 2 osoby, a wyprodukowane wyroby sprzedawane były odbiorcom wprost z zakładu. Od tego czasu bardzo dużo się zmieniło, choć nadal jesteśmy firmą rodzinną. Obecnie w naszym zakładzie znalazło zatrudnie dziewięćdziesięciu pracowników, tygodniowo

PL

(śląskie - POLAND)
ZM Henryk Kania

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania jest jednym z największych w Polsce producentem wędlin. W rankingu 500 firm o największym przychodzie zajmujemy 289 miejsce.

PL

(lubuskie - POLAND)
Kiciński Zakład Masarski

Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.

PL

(mazowieckie - POLAND)
PPH Kotwica

Produkcja wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salami, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek. Wytwarzanie owocowych lub warzywnych produktów żywnościowych. Produkcja wstępnie przyrządzonych pokarmów rybnych. Produkcja wędlin i przetworów mięsnych. Produkcja konserw, osobno nie wymieniona. Produkcja

PL

(podkarpackie - POLAND)
MARKPOL

Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Mróz

Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Papaj

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PAPAJ istnieje od 1992 roku. Od tamtego czasu stale się rozwija i jest największą firmą przetwórstwa mięsnego w regionie. W kwietniu 1992 roku z inicjatywy państwa Marii i Andrzeja Przywartych powstała ubojnia żywca wieprzowego.

Wyświetl:
25
Strona 1 z 3