Handel hurtowy mięso, wędliny, mleko, nabiał, soki, chemia gospodarcza
Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
Producent mięs mielonych.
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Zanikanie tradycji w dzisiejszych czasach powoduje, że coraz częściej stawiamy na obyczaj i z sentymentem patrzymy w przeszłość. Jako firma działająca w branży mięsnej zdajemy sobie sprawę, czym jest dobry, tradycyjny smak i jakie wspomnienia potrafi on przywołać. Dlatego kładziemy szczególny nacisk na jakość
Masarnia
mięso
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Hurtownia mięsa, wędlin i drobiu.
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Centrum Dystrybucji Wędlin – Serów – Mięsa – Drobiu JAMA Sp. z o.o. jest dynamicznie rozwijającą się firmą co roku ugruntowującą swoją pozycję i markę na rynku krajowym. Jako jedna z niewielu w regionie dolnośląskim może poszczycić się dwunastoletnim doświadczeniem w branży.
Pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 osób. Posiada własną sieć sklepów firmowych oferując szeroką gamę asortymentową mięsa i wędlin. Zakład jest w trakcie
Nasza firma powstała w 1990 r. Początkowo zatrudnialiśmy 2 osoby, a wyprodukowane wyroby sprzedawane były odbiorcom wprost z zakładu. Od tego czasu bardzo dużo się zmieniło, choć nadal jesteśmy firmą rodzinną. Obecnie w naszym zakładzie znalazło zatrudnie dziewięćdziesięciu pracowników, tygodniowo
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Henryk Kania jest jednym z największych w Polsce producentem wędlin. W rankingu 500 firm o największym przychodzie zajmujemy 289 miejsce.
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
Produkcja wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salami, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek. Wytwarzanie owocowych lub warzywnych produktów żywnościowych. Produkcja wstępnie przyrządzonych pokarmów rybnych. Produkcja wędlin i przetworów mięsnych. Produkcja konserw, osobno nie wymieniona. Produkcja
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe PAPAJ istnieje od 1992 roku. Od tamtego czasu stale się rozwija i jest największą firmą przetwórstwa mięsnego w regionie. W kwietniu 1992 roku z inicjatywy państwa Marii i Andrzeja Przywartych powstała ubojnia żywca wieprzowego.