Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.
Specjalizujemy się w produkcji wędzonek.
Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.
Prowadzimy produkcję Kiełbasy drobnorozdrobnione, Kiełbasy średniorozdrobnione, Kiełbasy gruborozdrobnione, Metki, Wyroby blokowe, Wyroby z łopatki, Wyroby z szynki, Wyroby ze schabu, Wyroby z karkówki, Wyroby z bekonu, Wyroby z boczku, Wędzonki inne, Pasztetowe i garmażeryjne.
Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu
Zakład powstał w 1991 roku na bazie specjalistycznego gospodarstwa rolnego , jako mała firma zatrudniająca kilka osób. Przez lata rozwoju, rozbudowy, ciągłych inwestycji i fachowości kadry, staliśmy się nowoczesną firmą o uznanej i cenionej marce na rynku. Posiadamy swój ubój wieprzowy, wołowy, rozbiór
Zakłady Mięsne `WIERZEJKI` zajmuje się ubojem, rozbiorem i produkcją szerokiego asortymentu mięsa oraz jego przetworów w postaci wędlin, wyrobów garmażeryjnych, a także ich sprzedażą. Spółka jest jedną z największych firm prywatnych tego typu na Podlasiu, a wysoka jakość wyrobów pozwala jej na stałe
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Łoboda Marek jest firmą prywatną która działa na rynku od grudnia 1990r. Jest ciągle rozwijającym się przedsiębiorstwem, które znajduje się pod stałym nadzorem Inspektora Weterynaryjnego. Zakład posiada wdrożony system HACCP, co pozwala na kontrolowanie każdego etapu procesu
Zakłady Mięsne „Łmeat- Łuków” S.A. są jednym z największych zakładów w branży mięsnej w Polsce. Profil działalności obejmuje: - skup i ubój żywca wieprzowego (ok. 350 tys. sztuk/rocznie) i wołowego (ok. 70 tys. sztuk/rocznie), - rozbiór mięsa wieprzowego (ok. 100ton/8 godz.) i wołowego (ok.
Zakład przetwórstwa mięsnego.
Dolnośląskie Hurtownie Wędlin STEFAN to firma, która zajmuje się dystrybucją oraz hurtową i detaliczną sprzedażą wędlin, konserw, mięsa, drobiu, serów i szerokiej gamy artykułów spożywczych.