logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

(świętokrzyskie - POLAND)
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.

Tel: 513 102 946
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(śląskie - POLAND)
Abakus

Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Awex

Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.

PL

(dolnośląskie - POLAND)
Bojakowski

Zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(podkarpackie - POLAND)
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY

Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.

PL

(małopolskie - POLAND)
FIRMA JANAS

Firma Janas, obecnie z oddziałem głównym w Nowym Targu, powstała w 1993 roku. Od tego czasu nabrała doświadczenia, zdobyła zaufanie partnerów handlowych oraz ugruntowała swoją pozycję na rynku. Dzisiaj zatrudnia ponad 140 pracowników, posiada własne zakłady mięsne, 3 centra dystrybucyjne i sieć sklepów

PL

(lubelskie - POLAND)
Gramar

P.P.H.U. Gramar to firma, która rozwinęła się na bazie firmy rodzinnej pana Krzysztofa Łojewskiego, posiadająca status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, gdzie głównymi udziałowcami są państwo Grażyna i Krzysztof Łojewscy. Skup i ubój zwierząt rzeźnych w rodzinnej miejscowości Koszoły to początek

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Grossberg

Firma o dużych tradycjach w dziedzinie przetwórstwa mięsnego działająca na polskim rynku od 10 lat. Firma z wszechstronnego przetwórstwa tzn. uboju, rozbioru mięsa i produkcji wyrobów wędliniarskich, przekształciła się w wysoko wyspecjalizowany zakład produkujący konserwy w nowoczesnej technologii.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Gzella Net

Sokołów S.A. to lider i najbardziej rozpoznawalna marka w branży mięsnej w Polsce. Do najsilniejszych marek spółki należą Gold, Sokoliki, Uczta Qulinarna, Naturrino i Darz Bór. Główna siedziba spółki znajduje się w Sokołowie Podlaskim. Zakłady produkcyjne są zlokalizowane w Sokołowie Podlaskim, Robakowie,

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Kier Zakłady Mięsne

Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakład Mięsny Lenarcik

Zakład Mięsny Slawomir Lenarcik w miejscowości Gotardy w woj. mazowieckim jest prooducentem wędlin i mięsa.

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(śląskie - POLAND)
Ligota Zakład przetwórstwa mięsnego

Przetwórstwo mięsne

PL

(łódzkie - POLAND)
MASARNIA BRZOZOWIEC

MASARNIA

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Masarnia Radawnica J. Łoboda i Z. Wiśniewski

Produkcja mięs i wędlin.

PL

(podlaskie - POLAND)
Zakłady Mięsne NETTER

Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku

PL

(lubelskie - POLAND)
Zakład Mięsny Masarnia B. J. Nieścior

Zakład Mięsny, Masarnia B. J. Nieścior jest przedsiębiorstwem prywatnym istniejącym na rynku od ponad 12 lat. Ciągłe inwestowanie środków w rozwój Zakładu umożliwiło nam poszerzenie oferty handlowej i wzmocnienie naszej pozycji na lokalnym rynku województw lubelskiego i podkarpackiego.Wraz z rozwojem Zakładu

PL

(pomorskie - POLAND)
Zakłady Mięsne Nowak

Zakłady Mięsne NOWAKdziałają od 1991 roku. Od początku istnienia naszych Zakładów przywiązujemy ogromną wagę do jakości wyrobów. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowlami trzody, bydła . Posiadamy nowoczesną linię rozbioru mięsa. Zakład nasz, z uwagi na wciąż rosnące wymagania klientów oraz by sprostać

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego

wędliny

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka

`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby

PL

(podlaskie - POLAND)
Pieno Centras

hurtownia spożywcza

PL

(mazowieckie - POLAND)
PRZEDSIĘBIORSTWO I WYRÓB WĘDLIN MARIAN PIERZCHAŁA

Zakłady Mięsne Pierzchała powstały w 1991 roku. Już od 15-tu lat są wyznacznikiem jakości i doskonałego, tradycyjnego smaku. Prestiż firmy i wysoka jakość naszych wyrobów potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia, przyznawane przez liczące się instytucje krajowe, a także wciąż powiększająca się liczba

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Publima PPHU Lichota&Lichota

Hurtownia mięsa i wyrobów

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
ROLMIĘS

Wysoka wartość odżywcza i zdrowotna naszych produktów jest wynikiem stosowania ekologicznych metod na wszystkich etapach hodowli i produkcji wędlin, zgodnie z zaleceniami Ustawy o rolnictwie ekologicznym (z dn. 16.03.2001). Zobacz certyfikat. Naszą produkcję zaczynamy od doboru odpowiednich ras trzody chlewnej

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2