Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
mięso
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Iławskie Zakłady Drobiarskie EKODROB SA istnieją na rynku przeszło pięćdziesiąt lat. Obecnie spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych i należy do silnej grupy kapitałowej ANIMEX, której strategicznym inwestorem jest koncern Smithfield Food Inc. Specjalizuje się w uboju i przetwórstwie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GAIK z siedzibą w Niedośpielinie zajmuje się produkcją mięsa i wędlin w szerokim asortymencie. Prowadzimy również rozbudowaną sieć sprzedaży detalicznej oraz hurtowej. Zapraszamy na nasz serwis internetowy.
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Producent wyrobów z drobiu - halal.
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Zakłady Mięsne Unimięs Sp z o.o. powstały w 1997 roku. Swoją działalność koncentrujemy na trzech profilach działalności: - produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich - rozbiorze, mrożeniu i sprzedaży mięsa wieprzowego i drobiowego - produkcji i sprzedaży MDM z kurczaka, indyka, wieprzowego 1mm i
Zakład Mięsny Ścibiorów rozpoczął działalność produkcyjną w 1993 roku . Jest oddalony od aglomeracji miejskich i wybudowany na czystych ekologicznie terenach. Zakład zajmował się ubojem, rozbiorem i przetwórstwem mięsa. W 2004 roku zrezygnowano z uboju i skoncentrowano się na przetwórstwie. Początkowo
mięso drobiowe
Masarnia. Wyroby wędliniarskie wytwarzane według tradycyjnych receptur z serca Podkarpacia.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas
Dolnośląskie Hurtownie Wędlin STEFAN to firma, która zajmuje się dystrybucją oraz hurtową i detaliczną sprzedażą wędlin, konserw, mięsa, drobiu, serów i szerokiej gamy artykułów spożywczych.
Zakład Masarski