Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
mięso
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
Kutnowskie Zakłady Drobiarskie EXDROB S.A. w Kutnie to połączenie ponad 50-letniej tradycji z nowoczesną technologią w przemyśle drobiarskim. Aktualnie działalność gospodarcza firmy rozwija się w kilku powiązanych ze sobą obszarach produkcyjnych: • produkcja piskląt kurzych i gęsich, • ubój i
Zajmujemy się ubojem oraz rozbiorem i konfekcjonowaniem elementów drobiu.
Nasza firma INTER WEN II istnieje na małopolskim rynku hurtowym mięsa i wędlin od 1993 roku. Zaopatrujemy sklepy nie tylko z Krakowa, ale również z Wieliczki, Skawiny, Myślenic, Bochni, Tarnowa, Bielska, Cieszyna i Nowego Sącza. Mamy dobrze rozwiniętą logistycznie i technicznie bazę transportową. Naszymi
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Obecnie jesteśmy nowoczesnym przedsiębiorstwem, produkującym, wędliny z mięsa wieprzowego i drobiowego pod stałym nadzorem Weterynaryjnej Inspekcji Sanitarnej z wdrożonym systemem HACCP, gwarantującym bezpieczeństwo żywności. Zakład posiada uprawnienia do handlu na wszystkich rynkach krajów Unii Europejskiej.
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
Producent wyrobów z drobiu - halal.
wędliny
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Zakłady Mięsne Unimięs Sp z o.o. powstały w 1997 roku. Swoją działalność koncentrujemy na trzech profilach działalności: - produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich - rozbiorze, mrożeniu i sprzedaży mięsa wieprzowego i drobiowego - produkcji i sprzedaży MDM z kurczaka, indyka, wieprzowego 1mm i
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Polskie Mięso i Wędliny ŁUKOSZ Sp. z o.o. jest firmą rodzinną powstałą w 1990 roku. Na chwilę obecną zatrudnia około tysiąca osób. Głównym filarem sprzedaży są przetwory mięsne na bazie mięsa z indyka i kurczaka. Miesięczna produkcja wynosi 3000 ton produktów przetworzonych i 4000 ton elementów
mięso drobiowe
Głównym profilem działalności firmy `Kortex` Zakład Ubojowy Halina Drążek jest Producenci mięsa, wędlin i drobiu. Siedziba firmy znajduje się w miejscowości Chrzanowo w województwie mazowieckim producenci mięsa producenci wędlin produkcja mięsa produkcja wędlin produkcja wyrobów mięsnych mięso
Skup i sprzedaż tłuszczy wieprzowych oraz skórek wieprzowych, nogi wieprzowe, uszy wieprzowe, sadło.
Ubojnia Drobiu s.c. Górni i Synowie funkcjonuje na rynku drobiarskim od 1996 roku. Przedmiotem działalności jest ubój i rozbiór kurcząt, indyków oraz sprzedaż hurtowa i detaliczna mięsa i podrobów drobiowych. Produkcja uboju i rozbioru drobiu prowadzona jest w nowoczesny zakładzie spełniającym wszelkie