Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Zakład przetwórstwa mięsnego
mięso
Zakład mięsny Elkopol działalność swą rozpoczął w 1998 roku. Zarówno zakład produkcyjny, jak siedziba Zarządu umiejscowione są w Kalinowie koło Ostrowi Mazowieckiej na terenach północno- wschodniej Polski. ZM Elkopol specjalizuje się w przetwórstwie mięsa drobiowego, wieprzowego oraz wołowego. Odbiorcami
Oferujemy mieso wólowe i drobiowe
ww.konarczak.pl - Firma oferuje mięso wieprzowe, wołowe, kulinarne, wędliny, szynki, wyroby z indyka, wędliny podrobowe. Towar dostarczamy własnym transportem. Dla klientów odbierających towar z firmy stosujemy upusty. Posiadamy Certyfikat Systemów Jakości i Zarządzania Środowiskowego ISO 9001, ISO 14001 oraz
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Zakłady Mięsne NETTER są firmą, która do dyspozycji swoich klientów oddaje ponad 10 - letnie doświadczenie zdobyte w zakresie produkcji i sprzedaży wyrobów mięsnych i wędliniarskich. Zakłady Mięsne Netter powstały w 1992 roku i obejmują swoją nazwą dwa zakłady produkcyjne zlokalizowane w Czyżewie i Bielsku
wędliny
Zakłady Mięsne Wieczorek to firma prywatna, kierowana przez Piotra Wieczorka. Produkcja dzienna to ok. 12 ton wyrobów mięsnych, natomiast produkcja przewidywana to ponad 30 ton! W strukturze sprzedaży dominować będą sklepy własne tj. – 45 udziału, następnie hurtownie ok. 30 udziału oraz bardo ważna w dzisiejszych
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Zajmujemy się przetwórstwem mięsnym. Nasza specialność to pieczone prosiaki.
zakłady mięsne
Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego Taurus powstało w roku 1989.Firma oferuje ok. 80 asortymentów wyrobów, z których większość produkowana jest w oparciu o tradycyjne technologie
.
Zakład nasz od lat zajmuje się ubojem i rozbiorem mięsa wieprzowego. W 2003 roku zakład uzyskał kategorię A zakładów unijnych, co oznacza sprzedaż może odbywać się do wszystkich krajów Unii Europejskiej. Produkuje przede wszystkim półtusze wieprzowe, w planach zakłada się również uruchomienie linii
Zakłady Mięsne Unimięs Sp z o.o. powstały w 1997 roku. Swoją działalność koncentrujemy na trzech profilach działalności: - produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich - rozbiorze, mrożeniu i sprzedaży mięsa wieprzowego i drobiowego - produkcji i sprzedaży MDM z kurczaka, indyka, wieprzowego 1mm i
Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali
Firma Waldi z Grodziska Wielkopolskiego powstała w 1991 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne. Początkowo byliśmy niewielką masarnią, produkującą wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, zaopatrujących się w naszym sklepie firmowym. Wówczas, tygodniowo produkowaliśmy około dwóch ton mięsa i jego wyrobów. Wysoka
Głównym profilem działalności firmy `Kortex` Zakład Ubojowy Halina Drążek jest Producenci mięsa, wędlin i drobiu. Siedziba firmy znajduje się w miejscowości Chrzanowo w województwie mazowieckim producenci mięsa producenci wędlin produkcja mięsa produkcja wędlin produkcja wyrobów mięsnych mięso
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO w BIAŁYMKALE rozpoczął działalność produkcyjną na początku lat 90 - tych zaczynając od skromnych wielkości ubojowo - produkcyjnych by po dziesięciu latach działalności stać się uznanym, dużym zakładem mięsnym z produkcją znacznie przekraczającą 50 ton wędlin na dobę,
Zakład przetwórstwa mięsnego ODYN Sp.j. został założony w roku 1991 jako niewielka firma rodzinna. Obecnie firma zatrudniamy 20 osób i oprócz przetwórstwa mięsa zajmujemy się wynajmem gruntów i powierzchni magazynowych w — będących własnością firmy — bazach magazynowych.Głównym przedmiotem działalności