Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Zakłady Mięsne Czaplicki sp. z o.o. jest połączeniem firmy rozbiorowej i mroźnią składową. Zajmujemy się rozbiorem wieprzowiny i drobiu. Produkujemy mięso oraz ścinki z korpusu kurczaka i indyka, elementy wieprzowe i drobiowe zarówno z kością jak i bez kości. Zwiększająca się produkcja oraz powiększające
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Importer-Eksporter miesa wieprzowego , wolowego, swieżego i mrożonego, drobiu swieżego i mrożonego.
Firma została założona w 1992 r. Jesteśmy zakładem, który zajmuje się: - rozbiorem wołowiny, - produkcją kiełbas surowych nie poddanych obróbce termicznej, - produkcją mięsa mielonego garmażeryjnego.
Firma Agro-Handel jest jedną z największych firm branży mięsnej w Wielkopolsce, oferującą szeroką gamę produktów mięsa wołowego i wieprzowego (półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, mięsa w elementach wędlin, wędlin, wędzonek, szynek, wędlin podrobowych). Nasz zakład znajdujący się w Mościszkach
Założona w 1992 roku Agro-Rydzyna Sp. z o.o. jest nowoczesną firmą specjalizującą się w produkcji mięsa, wędlin oraz przetworów mięsnych. Dzięki świetnie wyszkolonym Pracownikom powstają tu wyroby wędliniarskie o najwyższych walorach jakościowych i smakowych. Od 2004 roku produkcja prowadzona jest w
Jesteśmy firmą handlową o zasięgu globalnym. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego.
Producent mięs mielonych.
Podstawowym zakresem działalności spółki jest świadczenie usług w branży mięsnej i budowlanej.
mięso
Zakład Rozbioru Mięsa działający od roku 2000. Dzięki zmianom w strukturze organizacyjnej firmy jak i nadkładom inwestycyjnym powstał nowoczesny Zakład Unijny spełniający kryteria najbardziej wymagających odbiorców.
Zakład Masarski Stanisława Komperdy od kilku lat znajduje się w czołówce producentów mięsa i przetworów mięsnych na Podhalu. Siedzibą zakładu i głównym miejscem wykonywania działalności jest miejscowość Morawczyna w gminie Nowy Targ w powiecie nowotarskim.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Firma BIELICKI, zajmuje się projektowaniem, (aranżacją) zaplecz socjalnych i komór czystości w przemyśle spożywczym. Dokonujemy wizji lokalnej w istniejących pomieszczeń, przedstawiamy propozycję ich wyposażenia oraz wycenę (najczęściej w 3 wariantach), po akceptacji, przystępujemy do wyprodukowania, następnie
Masarnia
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
Witam Jakie ilości Pana interesują i po ile? Renata Gędek
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
W ofercie firmy owoce w puszkach i słoikach, konserwy mięsne i rybne.
Firma Delico znajduje się w okolicach Bielska-Białej, w malowniczo położonej miejscowości Rybarzowice. To tutaj łączą się szlaki komunikacyjne Północy z Południem Europy. Warto dodać, że odległość, która dzieli firmę od stolicy Austrii, Słowacji i Czech jest taka sama jak odległość od stolicy Polski.
-
Eksport i import mięsa.
Import - Export
Hurtownia Artykułów Mięsnych EL-HURT powstała w 15.10.1994 roku jako spółka cywilna, w 2001 roku została przekształcona w spółkę jawną o charakterze rodzinnym. W kwietniu 2000 roku spółka została wpisana na listę podmiotów nadzorowanych przez Powiatowego Lekarza Weterynarii w Elblągu. W początkowym