Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
Masarnia
mięso
Zakład Produkcyjny CM Makton to nowoczesna rozbieralnia mięsa, spełniająca wymogi Unii Europejskiej. Zakład Produkcyjny CM Makton rozbiera półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe oraz tusze cielęce. Nasze mięso pochodzi z ekologicznych hodowli z najczystszych regionów Polski. Dysponujemy jedną z najnowocześniejszych
MASARNIA. Produkcja wędlin.
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
FARMPOL jest marką stworzoną przez AGRAIMPEX Sp. z o.o. dla wyróżnienia wyrobów najwyższej jakości. Od wielu lat eksportujemy je głównie do Wielkiej Brytanii gdzie zyskały one dużą grupę lojalnych klientów. W 2006 roku wprowadziliśmy FARMPOL aby ujednolicić naszą ofertę krajową i eksportową. Naszym
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Jesteśmy renomowanym producentem mięsa i wędlin.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Podstawowym profilem działalności firmy jest: ubój i rozbiór mięsa wieprzowego, rozbiór mięsa wolowego oraz produkcja wędlin z mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Zakład produkuje szeroką gamę wyrobów masarniczych, a jego asortyment obejmuje około 100 rodzajów kiełbas, wędzonek, wędlin podrobowych, wyrobów blokowych oraz mięs kulinarnych wieprzowych i wołowych.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Asortyment wytwarzany w naszym zakładzie obejmuje całą gamę wyrobów, wędzonki i wędliny, wieprzowe oraz drobiowe, polecamy bogaty wybór kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych jak i garmażeryjnych. Szeroki wybór promocji w sposób znaczący uatrakcyjnia naszą ofertę jednocześnie zwiększając zadowolenie
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Nasza masarnia to prywatne przedsiębiorstwo zajmujące się ubojem zwierząt, rozbiorem mięsa, produkcją oraz przetwórstwem mięsa, a także drobiu.
Firma ma w swojej bogatej ofercie ma ponad 150 rodzajów wędlin.
Nadeszła chwila, w dniu 29.11.2002 r GRUPA „MAT” uruchamia kolejne, tym razem największe, jak dotąd, przedsięwzięcie w swojej 12 – letniej historii – ZAKŁAD MIĘSNY „MAT” W CZERNIEWICACH SP. Z O.O. Historia tegoż zakładu sięga roku 1911, a „MAT” został spadkobiercą tych wiekowych tradycji. Zakład,
Zakłady Mięsne
wędliny
Współpracujemy i wspieramy w działaniu polskie ubojnie i zakłady przetwórstwa mięsnego. Zajmujemy się pośrednictwem w sprzedaży i obrocie mięsem tj.: drób, wołowina, wieprzowiny. Ubojnie i zakłady, z którymi współpracujemy posiadają wszelkie certyfikaty i dokumenty pozwalające na sprzedaż i obrót towarem
Fundamentalnym celem Zakładu Przetwórstwa Mięsa OLEWNIK s.c. jest oferowanie każdego dnia nie tylko zdrowej żywności, ale także spełniającej najwyższe oczekiwania konsumentów pod względem walorów smakowych i zaspokajającej w maksymalnym stopniu ich kulinarne gusta.
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka