Firma powstała 30 kwietnia 1990 r. specjalizująca się ubojem oraz sprzedażą mięsa wieprzowego i wołowego. Pozyskiwany żywiec odbieramy z własnych skupów oraz kontraktowanych ferm duńskich i holenderskich, a także indywidualnych rolników. Żywiec ubijamy w własnej ubojni po czym trafia on do naszych wieloletnich
Ubój bydła.
SPÓŁDZIELCZA AGROFIRMA WITKOWO JEST PRODUCENTEM WYSOKOJAKOŚCIOWEJ ŻYWNOŚCI A ZARAZEM JEDNYM Z NAJWIĘKSZYCH W KRAJU GOSPODARSTW ROLNYCH.
Oferujemy w sprzedaży: - cielęta - bydło opasowe - bydło rzeźne
Firma ANTONIO powstała w 1991 roku. Od początku swojego istnienia zajmuje się skupem żywca wołowego i końskiego, ubojem oraz exportem mięsa. Nasz zakład posiada uprawnienia exportowe na rynki Unii Europejskiej, uzyskaliśmy rowniez pozytywne zatwierdzenie do eksportu na rynki krajów trzecich. Zatrudniamy
mięso
Zajmujemy się pośrednictwem handlowym w zakresie obrotu towarami mięsnymi ściśle współpracując z największymi zakładami i ubojniami drobiu, wieprzowiny i wołowiny.
Skupujemy żywiec wołowy z terenu całej Polski.Odbieramy własnym transportem i płacimy wg.klasyfikacji EUROP w terminie 1 dzień od wystawienia faktury.
Specjalizujemy się w wołowinie. Dodatkowo zajmujemy się wieprzowiną i drobiem. Ciągle powiększamy asortyment i rozwijamy współpracę z nowymi dostawcami.
Nasza firma Fleischer-Einkauf Leipzig eG ( w skrócie FEL) została założona w roku 1888 poprzez grupę rzeźników niemieckich z Lipska. Poprzez wszystkie lata działalności udało jej się pomyślnie zwalczać wszystkie przeciwności losu. W roku 1996 zostało powołane nowe kierownictwo zakładu, które przekształciło
.
Oferujemy mieso wólowe i drobiowe
Oferujemy szeroki asortyment drobiu, wieprzowiny, wołowiny oraz mrożonych warzyw i owoców dla zakładów produkcyjnych, hurtowników, dystrybutorów i gastronomii.
Oferujemy do sprzedaży: słonina, tłuszcze twarde, półtusze, mięso wieprzowe i wołowe w elementach, mięso mechanicznie odkostnione (MDM) drobiowe, drób w całości i elementy. Towar pochodzenia polskiego. Zapewniamy wszystkie niezbędne do eksport dokumenty. Działamy na rynku od 1990 roku.
Wołowina. Firma PRO Q Sp. z o.o. została utworzona w roku 2009, w którym to do użytku oddany został nowy budynek zakładu rozbioru wołowiny w Liskowie o łącznej powierzchni produkcyjnej wynoszącej 4000m² oraz możliwością rozbioru 100 ton wołowiny dziennie. Zakład ten został zaprojektowany tak aby sprostać
Wartość naszego mięsa kryje się w polskiej naturze i tradycji. Produkujemy wołowinę pochodzącą od zwierząt hodowanych na rozległych pastwiskach, gdzie rozwijają się zgodnie z rytmem natury. Efektem jest zdrowy i smaczny produkt, którego atuty mogą być odbierane wieloma zmysłami – smakiem, wzrokiem, zapachem
SPRZEDAM TRIMMINGI Z KURCZAKA
Profilem działalności jest: skup, ubój żywca wołowego, rozbiór, sprzedaż hurtowa ćwierćtusz i elementów wołowych, międzynarodowy transport
Zakład mięsny
OBOJAN - Nowoczesna rzeźnia trzody i bydła OBOJAN posiada możliwości przerobu 5.000 tuczników tygodniowo lub 500 sztuk bydła oraz wszystkich pozostałych gatunków zwierząt rzeźnych. Od momentu wejścia Polski do UE zakład zakwalifikowany jest w kategorii B1;
Jesteśmy producentem i dostawcą świeżego, a także mrożonego mięsa wołowego, drobiowego i wieprzowego.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe `BIELA` istnieje od 2000 roku. Przez lata rozwoju, rozbudowy, ciągłych inwestycji, modernizacji i fachowości kadry, staliśmy się nowoczesną firmą o uznanej i cenionej marce na rynku. Posiadamy własny ubój oraz rozbiór wieprzowy, wołowy,drobiowy. Świadczymy
Firma została założona w 1990 roku jako sklep mięsny, w następnym roku powstał drugi sklep. W 1993 roku rozpoczęto ubój zwierząt rzeźnych na początku na potrzeby własnych sklepów a później również innych zakładów produkcyjnych i hurtowni. Od czerwca 2008 roku rozpoczęto rozbiór mięsa w nowo wybudowanym
Od początku istnienia zakładu przywiązujemy ogromną rolę do jakości wyrobów. Naszą siłą jest także zespół fachowców posiadających wieloletnie doświadczenie. Współpracujemy ze sprawdzonymi hodowcami bydła. Posiadamy także wyspecjalizowane samochody do przewozu mięsa oraz do przewozu zwierząt żywych.
Podhalańskie Centrum Dystrybucji Salami spółka jawna to nowoczesny Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Jest to rodzinna firma z bogatym doświadczeniem, prowadzona nieprzerwanie od 1995 roku przez Kazimierza Stolarczyka. Początkowo działaliśmy przede wszystkim w obszarze handlu oraz dystrybucji towarów (głównie