Jako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RADOMAR istniejemy na rynku od 1997. Produkcją kiszonek zajmujemy się jednak zdecydowanie dłużej – wcześniej firma funkcjonowała jako gospodarstwo rolne.Produkcja kwaszonek to tradycja rodzinna którą zajmujemy się od 3 pokoleń, co pozwoliło na dopracowanie
Gospodarstwo rolne zajmujące się uprawą oraz przetwórstwem kapusty i ogórków prosto z Charsznickich pól.
Dostarczamy na rynek najwyższej jakości kapustę i ogórki kwaszone.
przetwory owocowo-warzywne
Pełen asortyment owoców i warzyw.
Producent ekologicznych kiszonek.
Oferujemy warzywa: cebula w łusce i obierana na biało, marchew, kapusta biała i kiszona tradycyjnie, sok z kiszonej kapusty, ziemniaki jadalne, burak czerwony,
Produkujemy oparte o naturalne składniki sałatki warzywne i kiszonki.
Firma prowadzi hurtową sprzedaż warzyw i owoców.
HURTOWNIA SPOŻYWCZO-OWOCOWO-WARZYWNA
Produkcja kiszonej kapusty i ogórków.
Produkcja kapusty kiszonej.
Witamy na stronie gospodarstwa zajmującego się kwaszeniem kapusty i ogórków. Chcielibyśmy Państwa serdecznie przywiatać na naszej nowo powstałej stronie. Przygotowaliśmy kilka sekcji, w których znajdą Państwo informację na temat naszego gospodarstwa rolnego oraz jego profilu. Jest dla nas niezwykle ważne,
Zakład Kiszenia i Konfekcjonowania Kapusty, Ogórków oraz Surówek
Od trzech pokoleniem zajmujemy się produkcją kapusty i ogórków kiszonych, a od 2012 roku konfekcjonujemy oraz sprzedajemy nasze produkty pod marką `Kuchnia Mistrza` - Charsznicka kapusta kiszona. Produkcja odbywa się zgodnie z procedurami HACCP, wyłącznie z produktów z własnych plantacji, dzięki czemu gwarantujemy
Gospodarstwo rolne - Jacek Wąwoźny - zajmuje się uprawą, kiszeniem oraz konfekcjonowaniem kapusty i ogórków od 1993r. Produkujemy wysokiej jakości produkty kwaszone z surowców pochodzących z własnych plantacji. Nasze produkty sprzedajemy głównie w Polsce południowej poprzez sieć hurtowni. Wysokie walory smakowe
producent kiszonek
Produkujemy wyjątkowe zakwasy i kiszonki.
Zrzeszamy producentów warzyw.
Wśród kolorowych pól kaliskiej ziemi znajdują się nasze pola, gdzie ogrzewane słońcem i podlewane deszczem rosną najwspanialsze ogórki i kapusta. To magiczne miejsce, gdzie warzywa słońcem dojrzewają. Pośród tych pól, gdzie od wieków produkuje się kwaszonki znajduje się nasza firma będąca częścią
Zakład przetwórstwa warzyw i owoców.
Producent soków z owoców i warzyw-100procent naturalne , surówek, mix-ów owocowo-warzywnych oraz zup-krem Marwit.
Specjalizujemy się w produkcji tradycyjnych wyrobów, kapusty i ogórków kiszonych, wytwarzanych w oparciu o sprawdzone receptury z warzyw pochodzących z własnych upraw.
Firma F. H. P. „Megawita” powstała w 1996 roku na bazie gospodarstwa z 20-letnim stażem. Gospodarstwo to zajmowało się głównie uprawą kapusty i ogórków oraz kwaszeniem. Obecnie Megawita zajmuje się przetwarzaniem i konfekcjonowaniem warzyw. Filarem produkcji jest kapusta kwaszona i ogórki kwaszone podawane
Uprawiamy grykę, orkisz a także żyto oraz pszenicę. Ze względu na duże zapotrzebowanie rynku na produkty pozbawione glutenu mamy w ofercie również proso, z którego wytwarzamy coraz bardziej cenioną kaszę jaglaną. W 2015 roku uruchomiliśmy przetwórnię owocowo-warzywną, w której wytwarzamy