Handel hurtowy mięso, wędliny, mleko, nabiał, soki, chemia gospodarcza
Capital LBH jest znaną w Polsce i coraz bardziej w Europie firmą handlową z ponad 30-letnią tradycją w branży mięsnej. Reprezentujemy grupę ponad 300 wiarygodnych producentów zajmujących się produkcją i rozbiorem mięsa wieprzowego, wołowego oraz wszystkich rodzajów drobiu. Firma ma siedzibę w Lublinie
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Adros sp. z o.o. powstał w 2002 r w Dobrzycy, jako najnowocześniejsze w Polsce, w pełni zautomatyzowane przedsiębiorstwo uboju kurcząt, oraz rozbioru i konfekcjonowania elementów drobiowych. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych metod zarządzania firmą, oraz inwestycji w najnowsze pod względem technologicznym linie
Ubój i przetwórstwo drobiu. Drób cały (kurczak, indyk), dzielony, wędliny, wyroby garmażeryjne z drobiu.
Jesteśmy firmą handlową o zasięgu globalnym. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego.
P.P.H.U. Algas sp. j. rozpoczęła działalność w 1991 r. Początkowo przedmiotem działalności była: działalność gastronomiczna, handel detaliczny oraz hurtowy artykułami spożywczymi, tytoniowymi, eksportem i importem towarów poza koncesjonowanymi, organizacja imprez okolicznościowych a także produkcja wyrobów
F.P.U.H. Amciu działa w branży spożywczej, w przemyśle mięsnym nie przerwalnie od 2000 roku. Firma od początku swej działalności specjalizowała się w uboju i rozbiorze drobiu, a od stycznia 2013 roku także zajęczaków. Rozpatrujemy wszelkie propozycje współpracy. Dostarczamy swoje produkty
owoce, warzywa, transport, mięso.
Drób, fermy, hodowla.
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
BEST FOOD prowadzi działalność w zakresie zaopatrywania producentów żywności w mięso oraz drób. Oferujemy bardzo korzystne ceny i warunki dostaw. Oferujemy mięsa krajowe i zagraniczne. Kupujemy również drób od polskich producentów. Zapraszamy do kontaktu.
Firma BIELICKI, zajmuje się projektowaniem, (aranżacją) zaplecz socjalnych i komór czystości w przemyśle spożywczym. Dokonujemy wizji lokalnej w istniejących pomieszczeń, przedstawiamy propozycję ich wyposażenia oraz wycenę (najczęściej w 3 wariantach), po akceptacji, przystępujemy do wyprodukowania, następnie
Jestesmy firmą handlową, której głównym przedmiotem działalności jest dostawa produktów rolnych, nabiału, słodyczy, mięsa, owoców, warzyw, materiałów budowlanych oraz biopaliw w Europie. Firma nasza posiada w swojej ofercie mieszankę cukrową z przeznaczeniem do produkcji napoi, słodyczy itp.
Biuro handlowe zajmuje się importem i sprzedażą towarów pochodzenia unijnego. Sprowadzamy towary spożywcze z przeznaczeniem na rynki wschodnie oraz rynek UNII w tym krajowy. Mamy stałych odbiorców na Ukrainie i w Rosji. Utrzymujemy kontakty handlowe w całej Europie. Współpracujemy z największymi firmami
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
W ofercie firmy owoce w puszkach i słoikach, konserwy mięsne i rybne.
Handel hurtowy mięsem wieprzowym, wołowym i drobiowym.
-
W naszej ofercie znajdą Państwo elementy oraz półtusze wieprzowe sklasyfikowane wg klasyfikacji przyjętej w Unii Europejskiej: E klasa E58-60% mięsności* E+ klasa E+60-62% mięsności* S klasa Spowyżej 62% mięsności* Półtusze sprzedawane są w cięciu agencyjnym, bez przedniej nogi, głowy i podgardla. Oferujemy
Posiadam w sprzedazy korpus kurczaka 40gr za kg
Mięso, wędliny, drób - produkcja