Naszą główną specjalnością jest eksport i reeksport przetworzonych artykułów spożywczych takich jak - pasztety z kury, indyka, gęsi; konserwy wieprzowe i wołowe; gotowe wyroby wędliniarskie w asortymencie między innymi serdelki w naturalnej osłonce, kiełbasy o przedłużonym okresie przydatności do spożycia
Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy
Produkty: dania gotowe, konserwy mięsne i rybne Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRiCO to uznany w branży producent konserw, który w swojej pracy kieruje się przede wszystkim doskonałą jakością i wyjątkowym smakiem. Komponujemy smak naszych produktów w oparciu o wyjątkową selekcję składników. Dzięki
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
„Dziki Trop” jest marką handlową firmy Elite Expeditions sp. z o.o. Nasza firma powstała w 1989 roku jako firma rodzinna i do dziś nią pozostała. Skup i przetwórstwo dziczyzny prowadzimy od 1995 r., kiedy to na skraju Roztoczańskiego Parku Narodowego otworzyliśmy nasz Zakład. 10 lat temu został on
Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.
HURTOWNIA SPOŻYWCZO-OWOCOWO-WARZYWNA
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny
Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe INDYK-MAZURY Sp. z o.o. z siedzibą w Ostródzie jest jednym z najnowocześniejszych zakładów w branży przemysłu mięsa białego w Europie. Przedsiębiorstwo zajmuje się skupem, ubojem i rozbiorem indyków. Oferujemy mięso indycze w pełnym asortymencie wg indywidualnych wymagań
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Produkcja wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salami, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek. Wytwarzanie owocowych lub warzywnych produktów żywnościowych. Produkcja wstępnie przyrządzonych pokarmów rybnych. Produkcja wędlin i przetworów mięsnych. Produkcja konserw, osobno nie wymieniona. Produkcja
Zakład Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer jest firmą rodzinną, która rozpoczęła swoją działalność w 1936 r., jako masarnia z siedzibą w Gdyni produkująca wyroby wędliniarskie, podrobowe, pasztety i kaszanki.
zakład przetwórstwa mięsnego
Limeko - Drób Ekologiczny, Limanowa, Nowy Sącz, Małopolska
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby
Mięso, wędliny, drób - produkcja.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego
kiełbasy, wędliny, pasztety i in
Zakłady mięsne.
Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali
.