logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 2

(lubelskie - POLAND)
Przedsiębiorstwo Polesie

Naszą główną specjalnością jest eksport i reeksport przetworzonych artykułów spożywczych takich jak - pasztety z kury, indyka, gęsi; konserwy wieprzowe i wołowe; gotowe wyroby wędliniarskie w asortymencie między innymi serdelki w naturalnej osłonce, kiełbasy o przedłużonym okresie przydatności do spożycia

Tel: (83) 352 19 65   Fax: (83) 352 95 77
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
17:00
PL

(podlaskie - POLSKA)
AJK

Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy

Tel: +48 789 138 111
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
09:00
do
16:00
PL

(wielkopolskie - POLAND)
AGRiCO Wielkopolskie Zakłady Mięsne

Produkty: dania gotowe, konserwy mięsne i rybne Wielkopolskie Zakłady Mięsne AGRiCO to uznany w branży producent konserw, który w swojej pracy kieruje się przede wszystkim doskonałą jakością i wyjątkowym smakiem. Komponujemy smak naszych produktów w oparciu o wyjątkową selekcję składników. Dzięki

PL

(podkarpackie - POLAND)
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY

Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.

PL

(mazowieckie - POLAND)
Elite Expeditions

„Dziki Trop” jest marką handlową firmy Elite Expeditions sp. z o.o. Nasza firma powstała w 1989 roku jako firma rodzinna i do dziś nią pozostała. Skup i przetwórstwo dziczyzny prowadzimy od 1995 r., kiedy to na skraju Roztoczańskiego Parku Narodowego otworzyliśmy nasz Zakład. 10 lat temu został on

PL

(mazowieckie - POLAND)
ELTED

Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.

PL

(opolskie - POLAND)
HURTOWNIA FUJARCZUK

HURTOWNIA SPOŻYWCZO-OWOCOWO-WARZYWNA

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Ginaso

Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.

PL

(małopolskie - POLAND)
GOSDROB

Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GOŁOGÓRA

Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.

PL

(pomorskie - POLAND)
GMINNA SPÓŁDZIELNIA

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
INDYK-MAZURY Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe INDYK-MAZURY Sp. z o.o. z siedzibą w Ostródzie jest jednym z najnowocześniejszych zakładów w branży przemysłu mięsa białego w Europie. Przedsiębiorstwo zajmuje się skupem, ubojem i rozbiorem indyków. Oferujemy mięso indycze w pełnym asortymencie wg indywidualnych wymagań

PL

(łódzkie - POLAND)
Kawiks

Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór

PL

(mazowieckie - POLAND)
PPH Kotwica

Produkcja wyrobów z mięsa: kiełbas, kaszanek, salami, salcesonów, pasztetów, mięsa w galarecie, szynek. Wytwarzanie owocowych lub warzywnych produktów żywnościowych. Produkcja wstępnie przyrządzonych pokarmów rybnych. Produkcja wędlin i przetworów mięsnych. Produkcja konserw, osobno nie wymieniona. Produkcja

PL

(pomorskie - POLAND)
Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer

Zakład Wytwórnia Wędlin Władysław Kummer jest firmą rodzinną, która rozpoczęła swoją działalność w 1936 r., jako masarnia z siedzibą w Gdyni produkująca wyroby wędliniarskie, podrobowe, pasztety i kaszanki.

PL

(śląskie - POLAND)
LESZ Zakład Przetwórstwa Mięsnego

zakład przetwórstwa mięsnego

PL

(łódzkie - POLAND)
Limeko Rzemiński T. Koza W.

Limeko - Drób Ekologiczny, Limanowa, Nowy Sącz, Małopolska

PL

(łódzkie - POLAND)
Pamso

Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka

PL

(mazowieckie - POLAND)
Zakłady Mięsne Pekpol Ostrołęka

`PEKPOL-Ostrołęka` to polska firma, specjalizująca się w produkcji i handlu wędlin. W swojej ofercie posiadamy: wędzonki (szynka, boczek, baleron, schab, żeberka i inne) kiełbasy cienkie i grube, parówki, mortadele, produkty drobiowe, pasztetowe i pasztety, garmażeria i wyroby podrobowe, salami, wyroby

PL

(podlaskie - POLAND)
Pelikan

Mięso, wędliny, drób - produkcja.

PL

(łódzkie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego PIEKARSKI

Zakład Przetwórstwa Mięsnego

PL

(pomorskie - POLAND)
Masarnictwo SINKO

kiełbasy, wędliny, pasztety i in

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Viando Zakłady Mięsne

Zakłady mięsne.

PL

(wielkopolskie - POLAND)
WALDI ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO S.J.

Tradycja ze smakiem. Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia. Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali

PL

(lubelskie - POLAND)
Zakład Mięsny Wasąg sp.j.

.

Wyświetl:
25
Strona 1 z 2