Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na
Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy
Naszym klientom oferujemy szeroki asortyment wyrobów wędliniarskich drobiowych i wieprzowych oraz produktów garmażeryjnych, takich jak szaszłyki i golonki. Jesteśmy producentem mięsa mielonego w trzech gatunkach: mięso mielone indycze, wieprzowe i wieprzowo - wołowe.
masarnia
Firma Usługi remontowo-budowlane Arkadiusz Ciszek istnieje od 1993. Prowadzimy działaloność w zakresie budownictwa i robót wykończeniowych na terenie Polski i Niemiec.
Jestesmy firmą handlową, której głównym przedmiotem działalności jest dostawa produktów rolnych, nabiału, słodyczy, mięsa, owoców, warzyw, materiałów budowlanych oraz biopaliw w Europie. Firma nasza posiada w swojej ofercie mieszankę cukrową z przeznaczeniem do produkcji napoi, słodyczy itp.
Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.
Mięso, wędliny, drób - produkcja
Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,
Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na
Ubojnia drobiu
Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.
Współpracujemy z największymi producentami z branży mięsno-wędliniarskiej w kraju. Prowadzimy własny rozbiór kurczaka na elementy pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej.Posiadamy również wdrożony system HACCP. Rok 2006 to okres obfitujący w strategiczne decyzje dla działania hurtowni. W marcu 2006 roku
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw
Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Mięsny obejmuje szeroki zakres działalności, począwszy od: transportu, skupu i uboju żywca, przez rozbiór, produkcję, po dostarczenie produktu końcowego do odbiorców. Produkty dostarczamy własnymi specjalistycznymi samochodami, na terenach przyległych do naszych sklepów firmowych
produkcja wędlin
Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych
Nasza firma powstała w 1990 r. Początkowo zatrudnialiśmy 2 osoby, a wyprodukowane wyroby sprzedawane były odbiorcom wprost z zakładu. Od tego czasu bardzo dużo się zmieniło, choć nadal jesteśmy firmą rodzinną. Obecnie w naszym zakładzie znalazło zatrudnie dziewięćdziesięciu pracowników, tygodniowo
Przetwórstwo mięsa.