logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
Wyświetl:
25
Strona 1 z 4
PL

(małopolskie - POLAND)
MADEX

Firma działa od 1990 roku. Jesteśmy firmą rodzinna od początku istnienia naszej firmy przywiązujemy ogromną wagę do jakości oferowanych produktów. Współpracujemy ze sprawdzonymi producentami mięsa i wędlin. Posiadamy nowoczesną sieć sklepów mięsnych na terenie Polski i Słowacji. Nasza firma, z uwagi na

Tel: (18) 265 29 68
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
08:00
do
16:00
PL

(podlaskie - POLSKA)
AJK

Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy

Tel: +48 789 138 111
Godz. otwarcia:
Pn-Pt od
09:00
do
16:00
PL

(łódzkie - POLAND)
PPHU Adrian Przetwórstwo Mięsne Katarzyna Szewczyk

Naszym klientom oferujemy szeroki asortyment wyrobów wędliniarskich drobiowych i wieprzowych oraz produktów garmażeryjnych, takich jak szaszłyki i golonki. Jesteśmy producentem mięsa mielonego w trzech gatunkach: mięso mielone indycze, wieprzowe i wieprzowo - wołowe.

PL

(małopolskie - POLAND)
AR-KOS Lucyna i Piotr Korwin-Kochanowscy

masarnia

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Prtzedsiębiorstwo Handlowo Usłogowe Arex

Firma Usługi remontowo-budowlane Arkadiusz Ciszek istnieje od 1993. Prowadzimy działaloność w zakresie budownictwa i robót wykończeniowych na terenie Polski i Niemiec.

PL

(śląskie - POLAND)
Bio Energy Trade

Jestesmy firmą handlową, której głównym przedmiotem działalności jest dostawa produktów rolnych, nabiału, słodyczy, mięsa, owoców, warzyw, materiałów budowlanych oraz biopaliw w Europie. Firma nasza posiada w swojej ofercie mieszankę cukrową z przeznaczeniem do produkcji napoi, słodyczy itp.

PL

(lubuskie - POLAND)
Bruno Tassi

Największy dystrybutor wędlin, mięsa i drobiu.

PL

(małopolskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego CSS

KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum.  Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa

PL

(podkarpackie - POLAND)
Zakład Mięsny DOBROWOLSCY

Produkcja mięsna: mięso wieprzowe i wołowe, wędzonki wieprzowe, drobiowe i wołowe, kiełbasy, pasztety, wyroby podrobowe.

PL

(pomorskie - POLAND)
Doner-Pol Katarzyna Uykan

Mięso, wędliny, drób - produkcja

PL

(podkarpackie - POLAND)
DRĄG Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Zakład Przetwórstwa Mięsnego `Drąg` to firma rodzinna z bogatą tradycją. Oferujemy wysokiej jakości przetwory mięsne oparte na staropolskiej recepturze. Jak to się zaczęło... czyli słów kilka o założycielu zakładu Firma swoje istnienie zawdzięcza Stefanowi Drągowi,

PL

(mazowieckie - POLAND)
Z.P.R. DUNAJ

Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na

PL

(podlaskie - POLAND)
EKO-GRIL

Ubojnia drobiu

PL

(mazowieckie - POLAND)
ELTED

Jako rodzinny zakład z tradycjami, od trzech pokoleń staramy się jak najlepiej spełniać potrzeby Naszych Klientów. Wielkość firmy pozwala na łatwe dostosowanie się do wszelkich indywidualnych wymagań kontrahentów. Nasza domeną są: naturalne wyroby mięsne przygotowane według tradycyjnych receptur.

PL

(kujawsko-pomorskie - POLAND)
Euro-Drob-Bis i MięsDrob

Współpracujemy z największymi producentami z branży mięsno-wędliniarskiej w kraju. Prowadzimy własny rozbiór kurczaka na elementy pod stałym nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej.Posiadamy również wdrożony system HACCP. Rok 2006 to okres obfitujący w strategiczne decyzje dla działania hurtowni. W marcu 2006 roku

PL

(mazowieckie - POLAND)
Getmor sp. z o.o.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR to rodzinna firma założona przez Tadeusza i Grażynę Mroczkowskich w 1991 roku. Słynie z dobrego smaku oraz umiłowania do tradycji. Położona w malowniczej części Mazowsza, niegdyś niewielka, zaledwie kilkuosobowa firma stała się jednym z największych tego typu przedsiębiorstw

PL

(wielkopolskie - POLAND)
Ginaso

Zajmujemy się głównie sprzedażą hurtową artykułów przetwórstwa mięsnego. Posiadamy doskonale wyposażony magazyn oraz nowy tabor samochodowy przystosowany do transportu artykułów spożywczych.

PL

(lubuskie - POLAND)
GM SOBIESŁAW DONIEC

Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.

PL

(warmińsko-mazurskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GOŁOGÓRA

Zakład specjalizuje się w produkcji tradycyjnych wyrobów z mięsa wieprzowego, pozyskiwanego na Warmii od rodzimych producentów.

PL

(pomorskie - POLAND)
GMINNA SPÓŁDZIELNIA

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie

PL

(śląskie - POLAND)
ZAKŁADY MIĘSNE HEMAX

Zakład Mięsny obejmuje szeroki zakres działalności, począwszy od: transportu, skupu i uboju żywca, przez rozbiór, produkcję, po dostarczenie produktu końcowego do odbiorców. Produkty dostarczamy własnymi specjalistycznymi samochodami, na terenach przyległych do naszych sklepów firmowych

PL

(śląskie - POLAND)
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego JAF

produkcja wędlin

PL

(śląskie - POLAND)
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JAN BIELESZ

Przetwórstwo mięsa, sprzedaż detaliczna, produkcja dań gotowych

PL

(śląskie - POLAND)
ZAKŁAD MASARSKI MAŁGORZATA I EUGENIUSZ JĘDRYCHA

Nasza firma powstała w 1990 r. Początkowo zatrudnialiśmy 2 osoby, a wyprodukowane wyroby sprzedawane były odbiorcom wprost z zakładu. Od tego czasu bardzo dużo się zmieniło, choć nadal jesteśmy firmą rodzinną. Obecnie w naszym zakładzie znalazło zatrudnie dziewięćdziesięciu pracowników, tygodniowo

PL

(świętokrzyskie - POLAND)
Przetwórnia Mięsa Kamiński

Przetwórstwo mięsa.

Wyświetl:
25
Strona 1 z 4