Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Zakłady Mięsne Czaplicki sp. z o.o. jest połączeniem firmy rozbiorowej i mroźnią składową. Zajmujemy się rozbiorem wieprzowiny i drobiu. Produkujemy mięso oraz ścinki z korpusu kurczaka i indyka, elementy wieprzowe i drobiowe zarówno z kością jak i bez kości. Zwiększająca się produkcja oraz powiększające
Ubój, rozbiór i przetwórstwo indyka wraz z konfekcjonowaniem mięsa i wędlin.
Produkcja i sprzedaż konserw mięsnych i pasztetów ,instalacje elektryczne, transport drogowy
Jesteśmy firmą handlową o zasięgu globalnym. Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego.
F.P.U.H. Amciu działa w branży spożywczej, w przemyśle mięsnym nie przerwalnie od 2000 roku. Firma od początku swej działalności specjalizowała się w uboju i rozbiorze drobiu, a od stycznia 2013 roku także zajęczaków. Rozpatrujemy wszelkie propozycje współpracy. Dostarczamy swoje produkty
BEST FOOD prowadzi działalność w zakresie zaopatrywania producentów żywności w mięso oraz drób. Oferujemy bardzo korzystne ceny i warunki dostaw. Oferujemy mięsa krajowe i zagraniczne. Kupujemy również drób od polskich producentów. Zapraszamy do kontaktu.
Firma BIELICKI, zajmuje się projektowaniem, (aranżacją) zaplecz socjalnych i komór czystości w przemyśle spożywczym. Dokonujemy wizji lokalnej w istniejących pomieszczeń, przedstawiamy propozycję ich wyposażenia oraz wycenę (najczęściej w 3 wariantach), po akceptacji, przystępujemy do wyprodukowania, następnie
mięso
Zakłady Mięsne Brado-2 S.A. jest firmą zajmującą się ubojem oraz konfekcjonowaniem drobiu. Zakład skupuje brojlery, kury rosołowe, kury mięsne, indyczki do 10 kg żywej wagi.W szeroko rozwiniętej ofercie handlowej można znaleźć elementy kurczaka, indyka, kury mięsnej oraz kury rosołowej świeże lub mrożone.
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
W ofercie firmy owoce w puszkach i słoikach, konserwy mięsne i rybne.
Zakład Rozbioru Drobiu to nowoczesna firma oferująca elementy z rozbioru drobiu. Zakład został zatwierdzony do handlu na rynek UE. W zakładzie wdrożono system HACCP. Ponadto zakład jest ściśle nadzorowany przez Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Otwocku. W naszej firmie produkujemy żywność wysokiej jakości.
-
Oferujemy skup i sprzedaż wysokiej jakości mięsa oraz konserw.
W naszej ofercie znajdą Państwo elementy oraz półtusze wieprzowe sklasyfikowane wg klasyfikacji przyjętej w Unii Europejskiej: E klasa E58-60% mięsności* E+ klasa E+60-62% mięsności* S klasa Spowyżej 62% mięsności* Półtusze sprzedawane są w cięciu agencyjnym, bez przedniej nogi, głowy i podgardla. Oferujemy
Posiadam w sprzedazy korpus kurczaka 40gr za kg
Firma Drobiowo jest profesjonalnym Zakładem Rozbioru Drobiu. Posiadamy w ofercie mięso drobiowe oraz pełną gamę produktów powstałych podczas rozbioru kurczaka, indyka, kaczki. W naszej ofercie jest również mięso na kebab-kurczak trybowany.
Zakład Rozbioru Drobiu ECO-TAL mieści się w Polance Wielkiej przy ulicy Łąkowej 5. Prowadzi działalność zajmująca się rozbiorem tuszek drobiowych ( kurczak, kura mięsna, kura rosołowa, indyk ). Zakład odpowiada najwyższym wymogom Unii Europejskiej Posiada najnowocześniejsze urządzenia, gwarantujące higieniczne
EDM INTER FOODS SP. Z O.O. w ofercie firmy: - drób; - wieprzowina; - karma dla zwierzat futerkowych; - produkty seropodobne
W 1996 roku rozpoczęliśmy naszą działalność pod nazwą EDMARK. Podstawą działalności jest handel hurtowy mięsem drobiowym : kurczak i indyk. W 2004 roku powstał Zakład Dzielenia Drobiu w Surażu, uzyskując rok później uprawnienia eksportowe na kraje Unii Europejskiej. W związku z zakończeniem wprowadzania
Jesteśmy jednymi z czołowych producentów i dystrybutorów najwyższej jakości mięsa indyczego. Od początku swojej działalności stawiamy na jakość swoich wyrobów oraz wiedzę i kwalifikację załogi. Każdy etap produkcji jest dokładnie analizowany i skoordynowany, aby prowadzić skuteczną politykę jakości
Produkcja wyrobów z dziczyzny, sprzedaż mięsa z dzika, jelenia. Sprzedaż mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego. Sprzedaż owoców i warzyw świeżych i mrożonych. Sprzedaż soków.
Mięso z kurczaka, indyka, kiełbasy, wędliny