Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Produkujemy; smalec, smalec smakowy, smalec ze skwarkami i smalec wyborowy.
mięso
ekoKISZONE to certyfikowane ekologiczne gospodarstwo rolne z okolic Mogielnicy. Naszą specjalnością są kiszone ogórki i kiszona kapusta, których tradycja kiszenia sięga aż 1854 roku kiedy na ternie wsi BOROWE istniał DWÓR. Nasze pola znajdują się na obszarze terenu NATURA 2000 w dolinie rzek PILICY i MOGIELANKI.
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Produkcja wysokiej jakości wędlin.
Zakłady Mięsne
hurtownia spożywcza
Podhalańskie Centrum Dystrybucji Salami spółka jawna to nowoczesny Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Jest to rodzinna firma z bogatym doświadczeniem, prowadzona nieprzerwanie od 1995 roku przez Kazimierza Stolarczyka. Początkowo działaliśmy przede wszystkim w obszarze handlu oraz dystrybucji towarów (głównie
Od 1996 roku firma prowadzi zarówno ubój jak i przetwórstwo mięsa. Posiada własne obiekty produkcyjne i handlowe.
W ofercie firmy LASZKO szeroka gama miodów w słoikach: rzepakowy, wielokwiatowy, lipowy, leśny, spadź liściasta, gryczany, wrzosowy; i produktów pszczelich w postacie pyłku, pierzgi i propolisu. Czy wiecie Państwo, że miód obok kawy, herbaty i oliwy jest najczęściej podrabianym produktem
Masarnia to firma rodzinna która specjalizuje się tylko i wyłącznie w produkcji tradycyjnych wędlin.
Nasz zakład mięsny dysponuje najnowocześniejszym sprzętem i liniami technologicznymi przeznaczonymi do produkcji mięsa i produkcji wędlin.
Mięso, wędliny.