Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Bezpieczeństwem żywności jest jakość produktów i rozwój technologii środowiskowych zyskały ważną rolę w działalności naszej firmy. Te trzy podstawowe wytyczne są uważane za jakość naszych produktów i zrównoważony rozwój naszej firmy. W ostatnich dwóch dekadach spełniliśmy wymagania systemów zapewnienia
Nasz główny produkt to świeże, chłodzone, mrożone mięso z kurczaka, całe, posiekane i filetowane. Towary dostarczane są w przedziałach plastikowych M-10 (szafa), ale mogą być także tacami piankowymi owiniętymi folią termokurczliwą lub szczelnie zamkniętą folią lub opakowaniem próżniowym. W razie potrzeby