Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
Bezpieczeństwem żywności jest jakość produktów i rozwój technologii środowiskowych zyskały ważną rolę w działalności naszej firmy. Te trzy podstawowe wytyczne są uważane za jakość naszych produktów i zrównoważony rozwój naszej firmy. W ostatnich dwóch dekadach spełniliśmy wymagania systemów zapewnienia
Profil naszej firmy koncentruje się na trzech głównych obszarach: głównie przetworzonych przetworzonych i wędzonych produktach drobiarskich, przetworzonych produktach i wysoce przetworzonych produktach gotowych. Nasza firma produkuje i dystrybuuje linię produktów VALDOR, która stale poszerza się o produkty przetworzone,