Mięso z kurczaka.
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Sprzedaż:UPPZ kat.3 i spożywcze: korpusy/grzbiety, jelita, szyjki, główki, łapki, kości itp. z kurczaka.Przekąski dla psówTłuszcz drobiowy kat.3 paszowy KOH max.6Tłuszcz wieprzowy, wołowy, utylizacyjny kat.3Tłuszcz kat.1PAP przetworzone białko zwierzęce drobiowe,
Zakłady Mięsne Czaplicki sp. z o.o. jest połączeniem firmy rozbiorowej i mroźnią składową. Zajmujemy się rozbiorem wieprzowiny i drobiu. Produkujemy mięso oraz ścinki z korpusu kurczaka i indyka, elementy wieprzowe i drobiowe zarówno z kością jak i bez kości. Zwiększająca się produkcja oraz powiększające
-
mięso
mięso
.
Firma Handlowo – Produkcyjna „Podolski” z siedzibą w niewielkiej wsi Lutomek w województwie wielkopolskim rozpoczęła swoją działalność w styczniu 1990 roku. Jej założyciel Wojciech Podolski początkowo prowadził handel detaliczny, a dynamiczny rozwój firmy pozwolił mu na otwarcie hurtowni wędlin, mięsa
Zaopatrujemy ponad 1500 hurtowni, sklepów i sieci handlowych w tradycyjne oraz luksusowe artykuły mięsne i wędliniarskie. Zaufało nam już blisko 80 dostawców. Stale udoskonalamy naszą sieć dystrybucji. Zapraszamy do współpracy tradycyjne sklepy mięsne, sklepy producenckie i patronackie, szkoły i przedszkola,
Publimar - Centrum Dystrybucji Mi�sa i W�dlin, Lublin, Zamo��, Kra�nik, mi�sa, w�dliny, dr�b, konserwy, mro�onki, opakowania jednorazowe, sery
.
JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM EKSPORTEREM WOŁOWINY,WIEPRZOWINY,DROBIU DO AFRYKI I UKRAINY. JESTEŚMY NA RYNKU OD 10 LAT I WYSYŁAMY ŚREDNIO 150-200 TON MIESIĘCZNIE TOWARU. SZUKAMY NOWYCH KLIENTÓW. PROSIMY O KONTAKT W JĘZYKU ANGIELSKIM, WŁOSKIM, ROSYJSKIM, POLSKIM.
-
.
.