Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin.
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Firma rozpoczęła swoją działalność od uboju zwierząt. W związku z zapotrzebowaniem zakład trzeba było rozbudować i rozszerzyć działalność. Powstała nowa ubojnia, masarnia, sklep pawilon, ruszyło przetwórstwo, powstała oczyszczalnia ścieków, usługi transportowe.
ANIMEX - Suwalskie Zakłady Drobiarskie, należące do Grupy Animex, są jednym z najnowocześniejszych przedsiębiorstw w branży drobiarskiej w Polsce .
Sławski Zakład Przetwórstwa Mięsa i Drobiu Balcerzak i Spółka jest największym w branży w województwie lubuskim i jednym z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej heristo ag, posiada uznaną i renomowaną markę, a co najistotniejsze - stabilną pozycję
Jesteśmy producentem staropolskich wędlin i wędzonek opartych na najstarszych polskich recepturach.
Producent wędlin
Masarnia DUET Spółka DUET prowadzi skup i ubój trzody chlewnej. W ramach przetwórstwa oferujemy wyroby w następujących grupach towarowych: - wędliny średniorozdrobnione, - wędliny drobnorozdrobnione, - kiełbasy grube, - wędzonki, - wyroby garmażeryjne, - pieczenie, - mięso w elementach. Dajemy
Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na
Iławskie Zakłady Drobiarskie EKODROB SA istnieją na rynku przeszło pięćdziesiąt lat. Obecnie spółka jest notowana na Giełdzie Papierów Wartościowych i należy do silnej grupy kapitałowej ANIMEX, której strategicznym inwestorem jest koncern Smithfield Food Inc. Specjalizuje się w uboju i przetwórstwie
MASARNIA. Produkcja wędlin.
Kutnowskie Zakłady Drobiarskie EXDROB S.A. w Kutnie to połączenie ponad 50-letniej tradycji z nowoczesną technologią w przemyśle drobiarskim. Aktualnie działalność gospodarcza firmy rozwija się w kilku powiązanych ze sobą obszarach produkcyjnych: • produkcja piskląt kurzych i gęsich, • ubój i
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HERMAR Sp. z o.o. jest producentem wędlin drobiowych i wieprzowych, działającym na polskim rynku od 1997 roku.
Zakłady mięsne.
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Jesteśmy największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych, posiadamy 20% udział w tym segmencie rynku. Od kilku lat jesteśmy również liderem Grupy Kapitałowej spółek drobiarskich, tworzących najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków,
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
produkcja wędlin
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JBB w Łysych jest firmą prywatną. Józef Bałdyga, zanim został właścicielem zakładu, przeszedł wszystkie szczeble kariery masarskiej: od ucznia do kierownika masarni. Firma zatrudnia ponad 580 osób, głównie w młodym wieku. W 1992 roku, kiedy rozpoczynała działalność, pracowało
Przetwórstwo mięsa.
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Zakład nasz został wyposażony w nowoczesne linie technologiczne do produkcji doskonałej jakości wędlin i wędzonek zaspokajających najbardziej wybredne gusta. Posiadamy także sieć własnych sklepów w Radomiu. Posiadamy także sieć własnych sklepów w Radomiu, Puławach, Zwoleniu, Nowym Mieście, Pionkach.
Produkcja przetworów warzywnych; musztardy, koncentraty pomidorowe, buraczki, kapusta, sałatki warzywne, ogórki konserwowe i kiszone. Produkcja wędlin; bogaty asortyment kiełbas, szeroki wachlarz szynek, wędzonek i wędlin podrobowych .
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy