logo
25 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto

LAS HUBERTA

 
Polska dziczyzna z polskich lasów. Już od ponad 10 lat specjalizujemy się w skupie i przerobie zwierzyny łownej. Zbudowaliśmy prężną sieć skupu dziczyzny przy kołach łowieckich i stale ją rozwijamy. Zapewniamy najwyższe standardy działamy w systemie HACCP zapewniając idealne warunki sanitarno weterynaryjne w sieci skupu zwierzyny łownej jaki i w zakładzie produkcyjnym. Oferujemy naszym klientom elementy: z jelenia , daniela ,dzika i sarny oraz tusze – zając, bażant, dzik, jeleń, sarna, daniel. Jakość naszych produktów spełnia najwyższe wymogi UE potwierdzone certyfikatami umożliwiające eksport naszych produktów na rynki unijne .W 2015 r powstał zakład produkcji wędlin z dziczyzny a celem firmy jest promowanie zdrowej i ekologicznej żywności gdzie pomagają nam w tym staropolskie receptury, Wędliny z dziczyzny przedstawione w ofercie Las Huberta są produkowane według staropolskich receptur, które doprawiamy tylko naturalnymi przyprawami poddając długim procesom dojrzewania , powolnemu wędzeniu zimnym dymem czy też leżakowaniu w celu uzyskania wyjątkowych walorów smakowych. W procesie produkcyjnym nie wypełniamy naszych produktów białkiem czy błonnikiem , czyli substancjami , które zatrzymują wodę nie używamy konserwantów oraz sztucznych aromatów. Mięso z dziczyzny dostępne w postaci elementy – dzik , jeleń , daniel, sarna Tusze –dzik , jeleń daniel , sarna ,zając , bażant Mięso świeże +2 +4C Mięso mrożone - 18 C Opakowanie elementu vac Opakowanie zbiorcze karton 5/10/15/20 kg. Termin przydatności mięso vac świeże 21 dni Termin przydatności mięso vac mrożone 3 lata Opis elementów z dzika 1. Dzik schab b/k , waga ok.1,6 kg, 2. Dzik polędwica (2 szt), waga ok.0,7 kg 3. Dzik udziec b/k, waga ok.3 kg 4. Dzik łopatka b/k, waga ok.3 kg 5. Dzik gulasz, waga 2,5 kg 6. Dzik produkcyjne, waga 10 kg 7. Dzik karczek, waga 3 kg 8. Dzik golonko przód, waga ok.0,6 kg 9. Dzik golonko tył, waga 0,8 kg Opis elementów z jelenia 1. Jeleń comber b/k , waga ok.2,6 kg 2. Jeleń polędwica (2 szt), waga ok.0,9 kg 3. Jeleń udziec b/k, waga ok.6 kg 4. Jeleń łopatka b/k, waga ok.3,6 kg 5. Jeleń gulasz, waga 2,5 kg 6. Jeleń produkcyjne, waga 10 kg 7. Jeleń karczek, waga 2,8 kg Opis elementów z sarny 1. Sarna comber b/k , waga ok.0,7 kg 2. Sarna polędwica (4 szt), waga ok.0,2 kg 3. Sarna udziec b/k, waga ok.0,9 kg 4. Sarna łopatka b/k, waga ok.0,4 kg 5. Sarna gulasz, waga 2,5 kg 6. Sarna produkcyjne, waga 10 kg Cały asortyment naszych wędlin charakteryzuje się najwyższą jakością , które zapewniają: • produkowane według staropolskich receptur • doprawiane tylko naturalnymi przyprawami • Długi okres dojrzewania lub leżakowania • Naturalny proces tworzenia • Brak sztucznych konserwantów oraz sztucznych aromatów • wyjątkowy smak i zapach • długi okres przydatności do spożycia • Certyfikat UE umożliwiający eksport naszych produktów na rynki unijne . • Certyfikat HACCP Nasze wędliny występują w wersji : • w całości/kg • połówki/kg • ćwiartki/kg • plastry/paczka 50 - 100 g Pozycje w całości w ofercie Las Huberta Kiełbasy suche • Kabanos z dziczyzny 0,250 g • Myśliwska z dziczyzny 0,250 g • Jałowcowa z dziczyzny 0,200 g • Krakowska sucha 0,500 g • Rudzka 0,250 g • Niedźwiedzia 0,330 g Salami • Salami z dziczyzny 0.410 g Wędzonki • Szynka z dzika 0,800 g • Szynka z jelenia 0,760 g • Szynka z daniela 0,700 g • Boczek z dzika 0,600 g • Kiełbasa podhalańska 0,330 g Pasztety •Pasztet z dzika i jelenia 1,350 g
* Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń oraz zawartych w nich grafiki i zdjęcia.

Dodaj darmowe ogłoszenie

Kontakt przez chat