logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA GOSPODARCZA
Czat z konsultantem
Strefa Bezpłatna
Załóż konto
logo
20 lat doświadczenia
INFORMACJA
GOSPODARCZA

INFORMACJA GOSPODARCZA

Infolinia +48 68 320 93 43
Infolinia +48 68 320 93 43

Szukasz producenta, dostawcy?

Napisz czego potrzebujesz
Strefa Bezpłatna
Załóż konto

Komunikaty


ZAMRAŻANIE I DOMRAŻANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH W KOMORZE SZOKOWEJ


ZAMRAŻANIE I DOMRAŻANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH W KOMORZE SZOKOWEJ-1237.jpg
Zakłady Mięsne Czaplicki sp. z o.o. jest połączeniem firmy rozbiorowej i mroźnią składową. Zajmujemy się rozbiorem wieprzowiny i drobiu. Produkujemy mięso oraz ścinki z korpusu kurczaka i indyka, elementy wieprzowe i drobiowe zarówno z kością jak i bez kości. Zwiększająca się produkcja oraz powiększające grono współpracujących z nami zakładów pozwoliło nam na poszerzenie naszej specyfikacji produkcyjnej.W sprzedaży posiadamy mięsa wieprzowe, wołowe, drobiowe Dodatkowo trudnimy się mroźniczym przechowywaniem mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego. Dysponujemy dwiema. komorami mroźniczymi o temperaturze składowania -240C, łączną pojemnością 200 ton i nowo wybudowaną komorą mroźniczego przechowywania o pojemności 250 ton oraz komorą szokowego zamrażania. Oprócz przechowywania mamy możliwość zamrażania świeżych produktów do temperatury -180C. Nasze fachowe podejście do klienta sprawia, że wszystkie ceny uzgadniamy indywidualnie.Weterynaryjny numer identyfikacyjny to: PL 14131101 WE. Mieścimy się w województwie mazowieckim. Chłodnia znajduje się w miejscowości Miączyn Duży ok. 15 km od Mławy, gdzie znajduje się droga E77 w kierunku Warszawy i Gdańska.
* Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść ogłoszeń oraz zawartych w nich grafiki i zdjęcia.

Oni szukają twojego towaru/usługi