Abakus
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Agripol Food
Produkujemy głównie wysokiej jakości wędliny długodojrzewające, wędzonki / polędwice, szynki, boczki, balerony/, kiełbasy wędzone i podsuszane oraz wyroby drobiowe.
Animex
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
Bramberger Tradycyjne Wyroby Buszewko
Zakład nie prowadzi uboju zwierząt. Zajmujemy się wyłącznie rozbiorem mięsa oraz wytwarzaniem gotowych wyrobów parzonych, wędzonych, podrobowych, szynkowych, blokowych oraz suchych. Ostatnio nasza firma zaczęła produkcję czterech wyrobów bez alergenów z indyka z przeznaczeniem dla osób i dzieci z alergią,
CEDROB
CEDROB S.A. należy do wiodących firm w branży drobiarskiej w dziedzinie produkcji i konfekcji drobiu , przetworów drobiowych oraz wylęgu piskąt. Posiadamy własne zaplecze hodowlane żywca. Wszystkie grupy towarowe eksportujemy za granicę
Zakład Przetwórstwa Mięsnego CSS
KOKOGOOD to wyroby wykonane z wyselekcjonowanego mięsa z kurczaka, do których substancje dodatkowe ograniczamy do absolutnego minimum. Produkty oferowane przez naszą firmę pochodzą z własnych ferm drobiu i od wyselekcjonowanych dostawców prowadzącymi gospodarstwa rolne w całej Polsce. Współpraca ta odbywa
EXDROB Kutnowskie Zakłady Drobiarskie
Kutnowskie Zakłady Drobiarskie EXDROB S.A. w Kutnie to połączenie ponad 50-letniej tradycji z nowoczesną technologią w przemyśle drobiarskim. Aktualnie działalność gospodarcza firmy rozwija się w kilku powiązanych ze sobą obszarach produkcyjnych: • produkcja piskląt kurzych i gęsich, • ubój i
GMINNA SPÓŁDZIELNIA
Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP. Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor. Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie
Indrob
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
INDROL spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa
Jesteśmy producentem mięsa indyczego i produktów mięsnych.
Olsztyńskie Zakłady Drobiarskie INDYKPOL
Jesteśmy największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych, posiadamy 20% udział w tym segmencie rynku. Od kilku lat jesteśmy również liderem Grupy Kapitałowej spółek drobiarskich, tworzących najbardziej rozwiniętą krajową organizację specjalizującą się w hodowli i przemysłowym tuczu indyków,
Biuro Handlowe IRCOM
Hurtownia drobiu i mięsa wieprzowego - tusze i półtusze, tusze i ćwierci wołowe. Zakres świadczonych usług przez hurtownie to sprzedaż tuszek; * kurczaka, * indyka, * kaczki, * gęsi, oraz elementów z tychże pozycji w postaci świeżej i mrożonej. Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług
ZAKŁADY MIĘSNE JADÓW
Zakłady Mięsne Jadów powstały w 1995 roku. Od tego czasu z małej firmy położonej na Mazowszu w okolicach Nadbużańskiego Parku Krajobrazowego, w gminie Jadów, powiat wołomiński powstał prężnie rozwijający się zakład, znany nie tylko na lokalnym rynku, ale również w całym województwie mazowieckim, a
Janex Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Przetwórstwa Mięsnego JANEX jest firmą rodzinną, której założycielem jest Jan Kozłowski, nastąpiło to w 1989 roku. Początkowo zakład posiadał dwa własne sklepy w Kobylinie, jednak wraz z rozwojem firmy sieć sklepów firmowych znacznie się poszerzyła. Uznanie, solidność i rzetelność firmy przyczyniły
Zakłady Drobiarskie
Ubój, przetwórstwo i produkcja drobiu. Produkcja piór i puchu.
Zakład Przetwórstwa Rolno Spożywczego KUCHTA
Produkcja przetworów warzywnych; musztardy, koncentraty pomidorowe, buraczki, kapusta, sałatki warzywne, ogórki konserwowe i kiszone. Produkcja wędlin; bogaty asortyment kiełbas, szeroki wachlarz szynek, wędzonek i wędlin podrobowych .
Laskopol
Zakłady mięsne LASKOPOL na rynku mięsnym istnieją od 1993 roku. Firma jest producentem wyrobów wędliniarskich i mięsa wołowego, wieprzowego i drobiowego. LASKOPOL prowadzi także skup żywca wieprzowego i wołowego oraz ubój zwierząt rzeźnych na nowoczesnej ubojni, spełniającej wymogi Unii Europejskiej. Przy
LENART Zakład Masarski
Zakład Przetwórstwa Mięsnego działa od 1990 roku. W swojej ofercie posiada szeroki wachlarz mięs i wędlin. Wszystkie produkty oparte są na staropolskich recepturach, wędzone w tradycyjnych komorach opalanych drewnem, co czyni je zdrowymi i smacznymi. Posiadamy certyfikat HACCP i uprawnienia unijne nadane przez