Nasz Drób
Firma Nasz Drób” została założona w 1996 roku przez grupę producentów drobiu na bazie upadłej firmy prywatnej. Początkowo działała jako spółka jawna, a obecnie jako spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Lata funkcjonowania spółki to okres jej dynamicznego rozwoju: 2003-2004 gruntowna modernizacja
Abakus
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Batista
Przedsiębiorstwo Mięsne BATISTA to w południowo-wschodnim regionie Polski wiodący profesjonalny dystrybutor mięs, wędlin i drobiu. Swoim zasięgiem obejmuje całe Podkarpacie, województwo małopolskie, świętokrzyskie i lubelskie.
DARIWELT Stanisław Stępień
Zakład Produkcyjno-Handlowy Ubojnia Drobiu i Przetwórstwo Mięsne Stanisław Stępień istnieje od 1991r. na początku realizuje tylko profil produkcyjny prowadzący skup kurcząt oraz ubój drobiu. Na tle państw Unii Europejskiej produkcja drobiu w Polsce wykazywała i wykazuje najwyższą dynamikę, co spowodowane
Z.P.R. DUNAJ
Zakład Przetwórstwa Rolnego DUNAJ Sp. Z o.o. powstał w 2003 roku. Firma zajmuje się skupem, kontraktacją, ubojem i sprzedażą drobiu rzeźnego. Sprzedaż prowadzimy zarówno jako całe tuszki z kurczaka jak również podzielone na elementy oraz specjalne mięso drylowane (bez kości) nadające się znakomicie na
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin. Nasza sprzedaż obejmuje
Kawiks
Kawiks jest przedsiębiorstwem o pełnym profilu produkcyjnym, począwszy od skupu, po szeroko pojęte przetwórstwo produktów mięsnych i drobiowych. W naszej ofercie znajduje się około 150 gatunków wędlin oraz pełen asortyment mięsa. Bezpieczeństwo i wysoką jakość wyrobów gwarantuje klientom stały nadzór
Kazimierowicz
Oferujemy mięso wołowe, wieprzowe, drób wyłącznie z polskich hodowli. Półtusze oraz elementy z rozbioru według zamówienia. Dzięki profilowi jaki posiada nasza firma możemy sobie pozwolić na oferowanie wybranych wyrobów, które cieszą się szerokim uznaniem konsumentów. Nasi liczni pracownicy dokładają
Masarnia Krakowska
Masarnia Krakowska to jedyny w swoim rodzaju sklep z własną mini-przetwórnią. Nie tylko sami wytwarzamy nasze wędliny, ale robimy to wyłącznie według tradycyjnych, przedwojennych receptur tj. używamy tylko najlepszego mięsa i naturalnych przypraw, bez sztucznych dodatków, konserwantów itp. Dodatkowo część
Pamso
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Peklimar
Jako nowoczesna firma nie poprzestajemy jedynie na produkcji i dystrybucji wędlin. Dbamy o to, aby nasi odbiorcy mieli również możliwość rozwoju. Proponujemy im system szkoleń dotyczących nowoczesnych sposobów sprzedaży i utrzymania lady. Oferujemy pomoc w zagospodarowaniu miejsca sprzedaży i oznakowaniu sklepów
MASARNIA BIELAWKI RABAŁA
Od 1996 roku firma prowadzi zarówno ubój jak i przetwórstwo mięsa. Posiada własne obiekty produkcyjne i handlowe.
MAX
Zakład Przetwórstwa Mięsnego MAX prowadzi szeroką działalność - od skupu i uboju zwierząt rzeźnych, przez rozbiór mięsa wieprzowego i wołowego, przetwórstwo mięsa, aż po handel hurtowy i detaliczny.
Zakłady Misne w Krotoszynie Jagła Czesław
Zakłady Mięsne Krotoszyn poszczycić się mogą ponad stuletnią tradycją. Firma powstała w roku 1886. Tradycje eksportowe Zakładów Mięsnych Krotoszyn sięgają okresu przedwojennego, kiedy to bekon z Krotoszyna eksportowany był do Wielkiej Brytanii. Szanując nasza przeszłość i dorobek poprzedników myślimy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PIOTR KACZMAREK
Producent mięsa wieprzowego. Posiadam w sprzedaży półtusze wieprzowe oraz wędliny i mięso. Sprzedam tuczniki o dobrej mięsności. Kupię każdą ilość zboża paszowego z dostawą oraz kukurydzę mokrą.
FHU LASZKO
W ofercie firmy LASZKO szeroka gama miodów w słoikach: rzepakowy, wielokwiatowy, lipowy, leśny, spadź liściasta, gryczany, wrzosowy; i produktów pszczelich w postacie pyłku, pierzgi i propolisu. Czy wiecie Państwo, że miód obok kawy, herbaty i oliwy jest najczęściej podrabianym produktem
Masarnia Tradycyjna - Kokoszka Leszek
Masarnia to firma rodzinna która specjalizuje się tylko i wyłącznie w produkcji tradycyjnych wędlin.
Prosiaczek Hurtownia wędlin, mięsa i drobiu
Nasz zakład mięsny dysponuje najnowocześniejszym sprzętem i liniami technologicznymi przeznaczonymi do produkcji mięsa i produkcji wędlin.
Przetwórstwo Mięsne W.Piekarski
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas