Abakus
Abakus Sp. z o.o. Firma Abakus Sp. z o.o. powstała w 1999r. Celem jej utworzenia była konieczność zapewnienia bazy surowcowejmięsa dla Grupy MYSŁAW. W okresie swojej działalności firma Abakus rozszerzyła znacznie listę swoich odbiorcówpoza zakłady z Grupy MYSŁAW. Aktualnie firma Abakus zaopatruje w surowiec
Animex
Grupa ANIMEX jest niekwestionowanym liderem na rynku mięsa w Polsce, z ponad pięćdziesięcioletnią tradycją i doświadczeniem. Oprócz znanej w świecie szynki Krakus, wyśmienitych wędlin i konserw, Animex jest również producentem świeżego mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego:
KAROL Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakład Mięsny Karol to renomowana firma specjalizująca się w produkcji i sprzedaży wysokiej jakości wędlin i mięsa. Jesteśmy obecni na rynku polskim i zagranicznym od 25 lat, zdobywając zaufanie klientów poprzez nieustanne dążenie do doskonałości w obszarze produkcji mięsa i wędlin. Nasza sprzedaż obejmuje
MARKPOL
Nasza działalność obejmuje produkcję, przetwórstwo i sprzedaż wyrobów mięsnych
Mróz
Podstawową formą działalności Mróz S.A. jest przetwórstwo mięsa. W ciągłej sprzedaży oferowanych jest ponad 150 wyrobów. W asortymencie, który firma oferuje odbiorcom znajdują się między innymi wyroby blokowe i plasterkowane, wśród których liderem jest szynka konserwowa, kiełbasy, wędzonki, wyroby podrobowe
Pamso
Zakłady Mięsne PAMSO są od lat liderem na rynku łódzkim jeśli chodzi o sprzedaż wyrobów oraz znajomość marki. Potwierdzają to coroczne badania marketingowe. Również w 2011 roku PAMSO okazało się najchętniej kupowaną marką wędlin w województwie łódzkim. Produkty Zakładów Mięsnych PAMSO oraz polityka
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna PRZYSZŁOŚĆ
Rolnicza Spółdzielnia Produkcyjna w Rejowie została założona dobrowolnie przez rolników indywidualnych w 1978r. wnosząc jako wkład grunty rolne. Spółdzielnia obecnie posiada na własność 400ha ziemi oraz kompleks budynków magazynowo-warsztatowych. Posiada komplet maszyn rolniczych nowej generacji do upraw
Unimięs
Zakłady Mięsne Unimięs Sp z o.o. powstały w 1997 roku. Swoją działalność koncentrujemy na trzech profilach działalności: - produkcji wędlin i wyrobów wędliniarskich - rozbiorze, mrożeniu i sprzedaży mięsa wieprzowego i drobiowego - produkcji i sprzedaży MDM z kurczaka, indyka, wieprzowego 1mm i
ZAKŁADY MIĘSNE WADOWICE
Firma zaopatruje główne rynki polski południowej, a naszymi odbiorcami są takie firmy jak: - Savia, - Tesco Polska, - PSSy, - Gminne spółdzielnie, - MSH WIZAN, - oraz całe grono dużych i małych odbiorców prywatnych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe HE MA
Podstawowym przedmiotem działalności firmy jest branża wędliniarska oraz handel hurtowy i detaliczny. Od czerwca 1999r. firma HE-MA światczy także usługi w zakresie transportu międzynarodowego.
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO MAJEROWICZ
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO w BIAŁYMKALE rozpoczął działalność produkcyjną na początku lat 90 - tych zaczynając od skromnych wielkości ubojowo - produkcyjnych by po dziesięciu latach działalności stać się uznanym, dużym zakładem mięsnym z produkcją znacznie przekraczającą 50 ton wędlin na dobę,
Przetwórstwo Mięsne W.Piekarski
Zakład Przetwórstwa Mięsnego W. Piekarski Sp.J. Rrozpoczął swą działalność w lutym 1992r. O jego lokalizacji zadecydowała rozbudowana baza surowcowa, dostępność siły roboczej oraz brak w pobliskiej okolicy zakładów o podobnym profilu produkcji. Założycielami byli Wiesław i Wiesława Piekarscy, wówczas
Rzeźnik Zakład Mięsny Henryk Wysocki,Wojciech Wysocki
FIRMY Nasza firma powstała w 1995 roku. Posiadamy atrakcyjną lokalizację tuż przy głównej trasie wschód - zachód . Jesteśmy rodzinną spółką, z czego wynika jej pewność i solidność. Od tego czasu zdążyliśmy zdobyć zaufanie wielu krajowych klientów, jak i zagranicznych. W 2002 roku zdobyliśmy