Agroline Sp. z o.o. Sp.k.
Specjalizujemy się w sprzedaży mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego, ryb oraz warzyw i owoców mrożonych. Nasze produkty są doceniane głównie na rynkach Unii Europejskiej, Azji i Afryki. Dzięki długoletniej współpracy z najlepszymi producentami jesteśmy atrakcyjni dla naszych kontrahentów pod względem




Grupa Beef San Zakłady Mięsne
BEEF SAN - AJPI (rozbiór wieprzowiny, rozbiór wołowiny, rozbiór indyka, rozbiór kurczaka, sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - MYSŁAW (produkcja wędlin, sprzedaż hurtowa mięsa); - MYSŁAW PARTNER (sprzedaż detaliczna mięsa i wędlin); - BIK (sprzedaż hurtowa mięsa i wędlin); - ABAKUS (import, eksport
CDS Polska
W ofercie produkcyjnej mamy dla Państwa szeroki asortyment osłonek naturalnych, które zaspakajają potrzeby naszych klientów w Polsce i za granicą.
Cerasus
Cerasus to firma handlowa w 100% zależna od polskiej prywatnej firmy produkującej mrożone warzywa, owoce polskie, owoce cytrusowe i grzyby. Firma powstała w 1990r.jako spółka osób fizycznych. Była jedną z pierwszych firm w Polsce północno-wschodniej która na szeroką skalę zajmowała się handlem zagranicznym
COMBICO Eugeniusz Komorowski
oferujemy na s.2015 agrest 50 ton wiśnie 200 tonn porzeczki czarne 200 ton porzeczki kolorowe 50 ton towar schłodzony
Polski Koncern Mięsny Duda
Polski Koncern Mięsny DUDA to największa w Polsce firma zajmująca się ubojem i rozbiorem mięsa czerwonego (wieprzowina, wołowina, dziczyzna). Spółka kontroluje i jest zarazem najważniejszą częścią grupy kapitałowej, którą aktualnie tworzy około 30 firm z branży rolno-spożywczej z terenu całej Polski,
Firma DW
Specjalizujemy się w wołowinie. Dodatkowo zajmujemy się wieprzowiną i drobiem. Ciągle powiększamy asortyment i rozwijamy współpracę z nowymi dostawcami.
Długoń Augustyn Zakład Masarski
W swojej ofercie posiada pełny asortyment mięs wieprzowych i wołowych a także wyrobów przetworzonych w postaci : wędzonek, szynek, różnego rodzaju kiełbas, pasztetów, wyrobów podrobowych i garmażeryjnych. Zakład produkuje wiele wyrobów tradycyjnych stosując własne, sprawdzone receptury i dobrany surowiec
Food Service
Firma została założona w 1995 r. . W 1997 r.powstał zakład rozbioru i wykrawania mięsa wrazz chłodnią składową na 200 ton.Trzy lata później oddano do użytku nową chłodnię o zdolności składowania 2000 ton,wraz z komorami zamrażalniczymi i częścią biurowo-socjalną. W maju 2005 r. oddano oddano do
Gastron Producent Mrożonek
PRODUKCJA GASTRONOMICZNA ,ZUPY, DANIA MIĘSNE , I INNE ,DLA POTRZEB BARÓW I RESTAURACJI .W ciągłej produkcji i sprzedaży znajduje się kilkanaście produktów :bigos ,fasolka ,golonki ,szaszłyki ,zupy ,kotlety , sznycle , zawijańce drobiowe .
Gramar
P.P.H.U. Gramar to firma, która rozwinęła się na bazie firmy rodzinnej pana Krzysztofa Łojewskiego, posiadająca status spółki z ograniczoną odpowiedzialnością, gdzie głównymi udziałowcami są państwo Grażyna i Krzysztof Łojewscy. Skup i ubój zwierząt rzeźnych w rodzinnej miejscowości Koszoły to początek
Green
Oferujemy szeroki asortyment drobiu, wieprzowiny, wołowiny oraz mrożonych warzyw i owoców dla zakładów produkcyjnych, hurtowników, dystrybutorów i gastronomii.
HAND-MIĘS Spółdzielnia Rolnicza w Murzynówku
Prowadzimy kompleksową produkcję wyrobów z mięsa wieprzowego i wołowego. Są wśród nich: półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe, mięso w elementach, podroby, wędliny rozdrobnione, wędzonki oraz wędliny podrobowe.
Harp. Przedsiębiorstwo przetwórstwa owocowo - warzywnego
Przetwórstwo spożywcze Eksporter tradycyjnych dań. Dania kuchni polskiej w słojach i puszkach. garmażeria
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek
Zakład Przetwórstwa Mięsnego HANDEREK to dynamicznie rozwijająca się firma, działająca na Podbeskidziu od 1990 roku. W trakcie swojej obecności na rynku firma uruchomiła sieć sklepów firmowych i patronackich, gdzie można spotkać pełną jej ofertę obejmującą szeroką gamę mięs i wędlin oraz zawsze miłą
Indrob
Centrum Dystrybucji i Logistyki INDROB jest firmą prywatną działającą na rynku od 1990 roku. Zajmujemy się logistyką i dystrybucją wędlin, drobiu, nabiału, mięsa, mrożonek, konserw, wyrobów garmażeryjnych, tłuszczy, ryb, przetworów, przypraw oraz innych artykułów spożywczych do jednostek handlowych
Zakład Rzeźnicko-Wędliniarski
Nasza firma Zakład Rzeźnicko-Wędliniarski Ireneusz Mielczarek oraz synowie Jarosław i Krzysztof jest stuprocentową firmą rodzinną działającą od 1977 roku. Nowoczesne maszyny i urządzenia, a także ciągłe ulepszanie technologii pozwalają na produkcję wysokiej jakości wyrobów mięsnych. Obecnie zakład produkuje
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe JAMIR Mirosław Sobieraj - Skup, Ubój i Prze
Pieczę nad zakładem sprawuje Mirosław Sobieraj. W ciągu tych kilkunastu lat zaszły kolosalne zmiany. Pod czujnym okiem właściciela nauki pobiera młodszy syn Zbigniew. Firma zatrudnia 120 osób. Posiada własną sieć sklepów firmowych oferując szeroką gamę asortymentową mięsa i wędlin. Zakład jest w trakcie
Kier Zakłady Mięsne
Codziennie produkujemy do 50 ton wędlin, wędzonek, i mięs kulinarnych w ponad 100 różnych rodzajach. Wiecej na stronie.





